Magazin

Počela sezona na Riveru - Spektakularni nastupi!

Počela sezona na Riveru - Spektakularni nastupi!

Dočekali smo - letnja sezona na splavu River je počela! Ovaj vikend je vikend otvaranja. Sinoć je nastupila Marina Visković, a danas će atmosferu zapaliti Sloba Radovanović.

 

Već je najavljen i sledeći vikend kada nastupaju Jala i Buba 11. juna, a potok Seka Aleksić 12. juna.

 

Ludnica je u najavi, pa će sigurno biti i velika potražnja za mestima. Zato rezervišite svoje putem sajta www.kudaveceras.rs, kao i na broj telefona 062 262 212. Možete da rezervišete barski stol, visoko sedenje ili separe. Splav River može da ugosti čak 500 lljubitelja odličnih svirki.

 

Za sve one koji nisu osetili atmosferu Rivera, evo o čemu je reč.

 

Splav River

 

Splav River nalazi se na adresi Ušće bb, na Savskom keju, ispod Brankovog mosta. U pitanju je popularno beogradsko šetalište, koje se nalazi na Novom Beogradu. Prostire se od Bloka 70a do Bloka 45. Pored mogućnosti za sportske aktivnosti i ribolov, na Savskom keju se nalazi i veliki broj splavova.

 

Ovde ćete pronaći ljunitelje pop i narodne muzike. Prvi komšija je takođe poznati splav Zappa Barka.

 

Letnja je varijanta poznatog kluba Cinema, koji se nalazi u Gračaničkoj ulici broj 18. Osim leti, ovaj splav je izuzetno popularno mesto i kada je docek Nove godine u pitanju.

 

Na ovom splavu pre pandemije slušali smo pevaće kao što su Peđa Medenica, Katarina Grujić, Maja Berović, Tanja Savić, Lapsus bend, Aleksandra Prijović, Dara Bubamara, Ćemo, Marina Visković, Viki Miljković, Aca Lukas, Amar Gile i mnogi drugi.

 

River je jedno od najpopularnijih beogradskih mesta, koje rado posećuju i stranci. Splav je osmišljen i uređen po ugledu na najbolje svetske klubove. Zbog toga ovde nema lošeg mesta koje ćete rezervisati, pa ste uvek u centru zbivanja.

 

River je pre korone radio pet dana nedeljno, ponedeljkom, sredom, petkom, subotom i nedeljom. Očekujemo isti ritam uskoro, odnosno da radi više od dva dana.

 

A.K.

Foto: Facebook / splavriverofficial

Spremili smo za Vas:Popularne ponude

Hotel Balašević

Hotel Balašević

Event centar Victory

Event centar Victory

RESTORAN KOŠUTA

RESTORAN KOŠUTA

LOVE HOUSE EVENT CENTAR

LOVE HOUSE EVENT CENTAR