Magazin

Odaberite najbolji kurs za frizera. Budite deo najvećih profesionalaca

Odaberite najbolji kurs za frizera. Budite deo najvećih profesionalaca

Za karijeru o kakvoj mnogi maštaju odaberite najbolji kurs za frizera i budite deo najvećih profesionalaca koji će vam pokazati sve tajne koje su ih dovele do samog vrha. Neka vaša karijera krene zavidnom putanjom uz odabir pravog kursa za frizera koji će vam otvoriti mnoga vrata. Kvalitet, pouzdanost, posvećenost i pravu obuku pružiće vam kurs za frizera na akademiji Panjković koji važi za kurs broj 1. u Srbiji.

 

Ukoliko želite uvek više i bolje i posedujete bezgraničnu kreativnost, kurs za frizera akademija Panjković je pravi odabir za karijeru o kakvoj maštate. Postanite pravi profesionalac i uživajte u svom radu u svakom trenutku.

 

 

KURS ZA FRIZERA

 

 

 

 

Kurs za frizera osmišljen je sa ciljem da profesionalci prenesu svoje znanje na sve one koji žele da budu deo frizerskog sveta i da savladaju sve tajne vrhunskih frizera. Ukoliko ste jedan od njih, ne oklevajte već obezbedite sebi najbolji kurs za frizera gde ćete sa uživanjem učiti i savladati svaki izazov koji je pred vama. Akademija Panjković postoji preko 10 godina na tržištu a svoj kvalitet opravdala je davnih dana zbog čega je i dan, danas najbolja akademija u Srbiji.

 

Miki Panjković, inače tvorac Panjković akademije svoje znanje savladao je u najprestižnijim školama u Americi, štoga je dovelo do ideje za svoje znanje prenese na sve one koji žele da postanu više od običnog frizera.

 

Kurs za frizera Beograd na akademiji Panjković obezbeđuje vam:-Stručna praksa

-Rad sa klijentima – modelima

-Rad sa profesionalnim priborom i alatom

-Profesionalna kozmetika

-Testovi za proveru znanja

-Polaganje završnog ispita

-Izdavanje sertifikata koji važi i u inostranstvu

-Preporuka za svakog studenta koji završi kurs pri naprednom zapošljavanju

-Omogućavanje učešća na modnim eventovima

 

 

KURS ZA FRIZERA CENA

 

 

Kada je reč o prestižnoj akademiji Panjković, većinu interesuje kurs za frizera cena. Na samu cenu kursa mogu uticati različiti faktori a neki od njih su sam kvalitet kursa, proizvodi koji se koriste, kao i dužina trajanja kursa. Na akademiji Panjković očekujevas visok nivo kvaliteta usluge, u ponudi je kurs za muškog frizera i kurs za ženskog frizera. Možete upisati oba kursa, a može i pojedinačno, kao i individualni kurs sa Mikijem.

 

Cena kursa za ženskog frizera iznosi 245€ mesečno i traje 6 meseci, a cena kursa za muškog frizera iznosi 200€ mesečno i predviđen je da traje 5 meseci. Odaberite pravi kvalitet i budite korak ispred svih kada je kurs za frizera u pitanju. Sve dodatne informacije u vezi kursa na akademiji Panjković možete saznati pozivom na broj +381 63 60 80 93 .

 

T.Ž.

Spremili smo za Vas: