Magazin

Novogodišnji provod za nezaborav uz Seku Aleksić u hotelu Jugoslavija

Novogodišnji provod za nezaborav uz Seku Aleksić u hotelu Jugoslavija

Seka Aleksić je zapravo Svetlana Piljkić i jedna je od najvećih zvezda domaće estrade. Rođena je u Zvorniku 1981. godine. Rano je počela da peva, imala je i bend, a od 2002. godine počela je da nastupa u Srbiji. „U kafani punoj dima“, „Da sam muško“ i druge pesme otvorile su joj vrata popularnosti.

 

Nizali su se hitovi - „Crno i zlatno“, „K’o da sutra ne postoji“, „Slučajni partneri“, „Poslednji let“, „Evo“, „Sahara“... Zapravo ih je nemoguće pobrojati. Poslednji hit svakako je „Lomiš me“.

 

Seka se okušala i u modnim vodama, kao i glumi, a sada je i voditeljka. Udata je za Veljka i ima dva sina, a svoje mesto našla je u Staroj Pazovi.

 

Kada je u pitanju Seka Aleksić Nova godina će garantovano biti puna hitova, dobrih ritmova i odlične energije. Ona će nastupati u hotelu Jugoslavija. Obezbedite svoju kartu na broj telefona 062 111 22 33.

 

 

 

Hotel Jugoslavija

 

Hotel Jugoslavija je garni hotel, koji se nalazi na desnoj obali Dunava, sa pogledom na Ušće reka Save u Dunav. Tačna adresa je Bulevar Nikole Tesle 3, na Novom Beogradu. Otvoren je 1967 godine i od tog perioda piše svoju istoriju. Ovde su odsedali Margaret Tačer, Predsednik Nikson, Nil Armstrong, Muamer Gadafi i mnogi drugi.

 

Oštećen je u NATO bombardovanju 1999. godine, a posle 2000. godine je zatvoren. Hotel je ponovo otvoren 2013. godine kao hotel sa tri zvezdice. U hotelu postoji nekoliko restorana, kafića, butika i kazino. Ima 132 smeštajne jedinice.

 

U sklopu hotela možete naći više različitih restorana kao što su Meksički restoran Zapata gde možete probati začinjenu hranu kao i Intergalactic Diner, gde su najbolji burgeri u gradu.

 

Banket sala hotela Jugoslavija je od samog otvaranja davne 1969. godine lider u organizaciji svih vrsta događaja. Zbog toga se ovde organizuje i Nova godina.

 

Potpuno renovirana banket sala opremljena je najnovijom tehničkom opremom: rasvetom, ozvučenjem, sopstvenom kuhinjom i ekskluzivnim detaljima, koji pružaju velike mogućnosti za organizaciju svih vrsta događaja.

 

Ekskluzivitet sale na viši nivo podiže, po Ginisovoj knjizi rekorda, najveći Swarovski luster na svetu sa preko 40.000 hiljada kristala, koji se nalazi u predbanketu, kao i 16 velikih Swarovski lustera u samoj Banket sali.

 

Nova godina u hotelu Jugoslavija

 

Kada je u pitanju docek Nove godine hotel Jugoslavija će zasigurno morati da obezebedi kartu više za sve zainteresovane. Još uvek se čekaju tačne informacije, ali sudeći po prošlim dešavanjima, provod se organizuje uz puće tokom cele noći, kao i uz set meni. Cene su bile 35€ za mesto za barskim stolom sa barskim stolicama i 55€, 65€, 75€ za mesto za svečanim stolom.

 

Sobzirom na to da je Nova godina Beograd će imati mnogo ponuda, a onu najbolju za sebe obezbedite već sada - 062 111 22 33.

 

Foto: Facebook / SekaAleksic

A.K.

Spremili smo za Vas: