Magazin

Novogodišnja šminka za glamurozan izgled u noćnom provodu

Novogodišnja šminka za glamurozan izgled u noćnom provodu

Sigurno ste na mrežama nailazili na mnoštvo saveta kako da se našminkate kada je bio aktuelan doček Nove godine. Međutim, ti saveti nisu rezervisani samo za najluđu noć. Možete ih iskoristiti i za svaki provod za koji želite, ako želite da svom izgledu date dozu glamura.

 

U zavisnosti od toga da li više volite dramatičan ili prirodan izgled, donesite odluku. Takođe, birajte da li vam je draže da naglasite oči ili usne. Naravno, nikada ne zaboravite da bi vaša šminka trebalo da bude u skladu sa onim što ćete obući.

 

Takođe, obavezno pre šminkanja dobro pripremite svoje lice, hidrirajte ga, kako bi vaš puder, ali i celokupna šminka, lepše stajali i bili dugotrajni.

 

Evo nekih predloga za novogodišnju šminku koju možete iskoristiti i za bilo koji drugi izlazak!

 

 

'Latte' šminka

 

'Latte' stil šminkanja označava nežan, monohromatski izgled u svetlosmeđim nijansama. Potrebna su samo bronzer, koji se nanosi na obraze i na kapke, kao i 'latte ruž' ili sjaj na usnama.

 

 

Šljokice i dramatične usne

 

Za novogodišnji izgled sa zlatnim šljokicama na kapcima, koje će pratiti dramatične usne, potrebno je malo vremena. Nanesite šljokice na kapke četkicom za senku, a zatim stavite na smeli ruž za usne po vašem izboru. 

 

 

Bond devojka

 

Ovaj izgled karakteriše čuveni "smokey eyes"u kombinaciji sa karminom u boji vina.

 

 

Metalik senka

 

Metalik senka izgleda fenomenalno na kapcima, a nanosi se za nekoliko sekundi. Što je najvažnije - traje celu noć. Nanesite bazu za senku i nastavite da je blendate na kapke četkom ili prstom.

 

 

Tuxedo 

 

Tuxedo je jedan od trenutno veoma popularnih načina šminkanja među mlađom generacijom. Da biste postigli ovakav izgled, potrebno je da prvo nanesete tečnu crnu senku na unutrašnji i spoljni deo gornjeg kapka, a potom i da je lepo izblendate. Potom dodajte sivu senku sa šljokicama, a na kraju stavite ajlajner i maskaru. Kako je akcenat na očima, opredelite se za karmin u neutralnoj nijansi.

 

 

A.K.

Foto: Pixabay /  Irina Gromovataya

Spremili smo za Vas: