Magazin

Novogodišnja bajka u restoranu Bajka

Novogodišnja bajka u restoranu Bajka

Novogodišnja bajka u restoranu Bajka biće kao i svake godine magična i jedinstvena. Ne propustite priliku da uživate u lepoti ambijenta koju poseduje restoran Bajka i atmosferu na kojoj će vam svako pozavideti. Restoran sa tradicijom i ovog puta biće na samom vrhuncu kada je organizacija u pitanju. zato očekujte nezaboravne trenutke.

 

RESTORAN BAJKA DOCEK NOVE GODINE 2022

 

 

Restoran Bajka doček Nove godine 2022 biće pravo uživanje i zadovoljstvo onima koji žele kvalitetan provod u novogodišnjoj noći. Nova godina Beograd i ovog puta u svojoj ponudi ima najbolje restoran od kojih smo ovog puta izdvojili sjajni restoran Bajka, koji već godinama unazad priređuje specijalne nogovodišnje večeri koje oduševljavaju svakog gosta.

 

U samom srcu Košutnjaka doživite magične trenutke sa vašim prijateljima i uživajte u lepoti koja čini ovaj restoran toliko posebnim. Uz etno detalje i novogodišnju dekoraciju ovo će biti mesto koje će vam obezbediti savršeno novogodišnje veče.

 

Restoran Bajka ugostio je mnoge velike muzičke zvezde, zato budite sigurni da vas i za doček Nove godine očekuju ekskluzivna imena koja će prirediti pravi spektakl. Za besprekorno veče. očekuje vas svečana večera koja će zadovoljiti svačije ukuse kao i neograničena konzumacija pića koje će se točiti tokom cele večeri.

 

Sve se čini da će u restoranu Bajka biti jedna od najlepših novogodišnjih noći kao i svake godine, zato rezervišite vašu kartu za Novu godinu pozivom na broj 062/111-22-33 (sms, Viber, WhatsApp).

Spremili smo za Vas: