Magazin

Novi parking na aerodromu - MB Car

Novi parking na aerodromu - MB Car

Predstavljamo vam novi parking na aerodromu MB Car, vašu sigurnu luku kada planirate putovanje avionom. Više ne morate trošiti vreme i novac na taksi vozilo ili gradski prevoz, već se možete sami dovesti do odredišta, i sve ostalo prepustiti njihovom stručnom timu. Uživaćete u različitim uslugama kada je MB Car novi parking u pitanju jer, oni znaju šta vam je ptorebno za ugodno putovanje.

 

MB Car novi parking na aerodromu nalazi se na samo 300m od aerodroma, što znači da će vam biti potrebno oko 3 minuta do samog ulaza. Ono što je interesantno, jeste to da možete doći do parkinga, a njihov vozač će vas voziti do aerodroma. Isti slučaj biće i nakon vašeg povratka, u dogovoreno vreme vozać će vas sačekati na istom mestu.

 

 

PRIVATNI PARKING AERODROM BEOGRAD

 

 

Privatni parking aerodrom Beograd MB Car pružiće vam i više od obične usluge parkinga jer, ovo nije samo običan novi parking na aerodromu. Ukoliko ostavite vaše vozilo na nekoliko dana, svi korisnici dobiće potpuno besplatno pranje i sređivanje automobila. I to nije sve, ukoliko vam je potrebna popravka dok ste odsutni, tu je i auto servis koji vam nudi MB Car novi parking na aerodromu.

 

Sve je osmišljeno u cilju vaše jednostavne organizacije i bez stresa, zato je MB Car privatni parking najpopularniji parking kod aerodroma Beograd. Privatni parking MB Car raspolaže sa ukupno 300 parking mesta, ali je neophodno prethodno proveriti raspoloživost istog.

 

Obezbedite sebi najbolji novi parking na aerodromu i uživajte u putovanju, a svoje vozilo možete ostaviti na 5 ili 55 dana, u zavisnosti od vaših potreba. Ono što je sigurno, jeste da će vaš automobil biti siguran i da će vas sačekati svež i čist, spreman za dalje avanture sa vama.

 

Za sve dodatne informacije, kao i o raspoloživosti parkinga možete pozvati broj 063 324 550 ili im pišite putem e-mail adrese [email protected].

 

T.Ž.

Spremili smo za Vas: