Magazin

Nova godina za pamćenje u kafani Druga kuca

Nova godina za pamćenje u kafani Druga kuca

I ove godine očekuje vas Nova godina za pamćenje u kafani Druga kuća koja je na široko poznata po fenomenalnom provodu. Opustite se i prepustite vrhunskoj organizaciji koja će biti na visokom nivou kada je najpopularnija kafana Druga kuća u pitanju.

 

Dobar provod, kvalitetna usluga i odlična energija vas očekuje u novogodišnjoj noći najbolje beogradske kafane. Nova godina Beograd i ove godine nudi besprekoran kafanski provod koji će kafana Druga kuća učiniti nezaboravnim.

 

KAFANA DRUGA KUCA NOVA GODINA 2022

 

 

Kafana Druga kuća Nova godina 2022 predstavlja pravi kafanski provod u samom centru dešavanja gde vas očekuju nezaboravni trenuci sa vašim najdražima. Ukoliko ste pravi boem ne propustite jedinstvenu priliku da uživate u jednoj od najlepših kafana koja će vam obezbediti sjajan provod.

 

Kao i predhodnih godina, kafana Druga kuća potrudiće se da vas ugosti na pravi domaćinski način i ponudi vam najlepše domaće rakije koje će doprineti jedinstvenom provodu u novogodišnjoj noći.

 

Očekuju vas velika imena sa domaće muzičke scene koji će dodatno začiniti provod i spremiti vam specijalan repertoar pesama koje diraju pravo u srce.

 

Uz pravu ekipu i kafanu Druga kuća Nova godina će biti zaista magična i nezaboravna. Očekujte pravi spektakl koji će se danima prepričavati, kao i neograničenu konzumaciju pića koja će vam bigti na raspolaganju tokom cele večeri.

 

Obezbedite sebi doček Nove godine sa stilom i rezervišite vašu kartu pozivom na broj 062/111-22-33 (sms, Viber, WhatsApp).

Spremili smo za Vas: