Magazin

Nova godina u restoranu Košuta

Nova godina u restoranu Košuta

Nova godina u restoranu Košuta važi za jednu od najelegantnijih i najlepših novogodišnjih proslava u gradu. Sakriven od očiju javnosti, zaklonjen od gradske gužve i buke, u savršenom prirodnom ambijentu, u samom srcu prelepog zelenog Košutnjaka, smesto se restoran Košuta. Košuta je beogradski restoran sa izuzetno dugom tradicijom, a od nedavno je presvučen u novo, modernije ruho.

 

RESTORAN KOSUTA NOVA GODINA 2022

 

 

Tradicionalno, restoran Košuta Nova godina restoran 2022 okuplja veliki broj razigranih i kulturnih gostiju, a redovno se traži i mesto više. Uvek spektakularan provod, gostovanja vrhunskih muzičkih bendova i izvođača, sjajna klopa i odlična usluga, najbolja su preporuka za doček Nove godine u restoranu Košuta.

 

Košuta raspolaže sa dve svačane sale: VIP salom do 450 mesta i Gold salom čiji je kapacitet do 160 gostiju. Savršenom novogodišnjem ugođaju doprinose i najkvalitetnije ozvučenje, rasveta i šarena led svetla. WiFi je otvoren za sve goste, pa svoje novogodišnje fotke možete odmah nesmetano podeliti na društvenim mrežama.

 

Restoran Košuta poznat je po autentičnim jelima domaće kuhinje, spravljenim od najkvalitetnijih namirnica na tradicionalni način uz tajne začine šefa kuhinje. Za najluđu noć i doček, služe se najbolja jela sa menija, kao i all inclusive ponuda odabranih pića.

 

 

Novogodišnju noć posebnom čine sjajna muzička gostovanja imena, kao što su:Miloš Ilić (bivši frontmen grupe Projekat bend), Branislav Aleksić, Metropolis bend , Nikola Đokić (Pinkove Zvezde), Milena Miladinović & Medino Band i mnogi drugi.

 

Restoran Košuta za svoje goste ima obezbeđenu garderobu, kao i parking na kome se može smestiti do 100 vozila.

 

Ukoliko se odlučite za Nova godina restoran Košuta, Vaše karte možete rezervisati na broj telefona 062/111-22-33 (sms, Viber, WhatsApp)

Spremili smo za Vas: