Magazin

NOVA GODINA U PRESTONICI RUSIJE

NOVA GODINA U PRESTONICI RUSIJE

Još par meseci i ulazimo u još jednu godinu u nizu. Godine prolaze, a kakve će biti zavisi upravo od toga kako je započinjemo. Ako je označimo dobrom pesmom i ludom atmosferom možete da zamislite kakav će nam ostatak godine biti. Jer ,,po jutru se dan poznaje”, a svi znamo da su Srbi poznati po svojoj vreloj krvi koja je oličena uvek u sreći i veselju.

 

A zamislite kakva ćete ući u 2016. godinu ukoliko negde otputujete…Još ako je u pitanju neka dobra destinacija poput naše drage nam Moskve koja broji preko milione turista svake godine…

Putovanje u Moskvu uz dragu osobu može da vas učini još bliskijim jer je nemoguće da ovakvo mesto ne ispiriše ljude i izazove im najjači osećaj. Svakako će ovakvo putovanje biti romantično jer, vi, vaša omiljena osoba i prelepa Moskva – savršenstvo nesavršenstva.

 

Osim ove opcije postoji opcija 2 – okupite društvo, nazovite nas i rezervišite mesto za pakao u kome ćete možda naći svoj raj. Možda ćete među milionima ljudi naći svoju pravu osobu.

 

Nikad se ne zna šta se može dogoditi, samo je jedno sigurno – Moskva spaja i zbližava ljude.

Inače, Moskva ima veliki broj znamenitih mesta koje vredi posetiti.

 

Crveni trg je srce Moskve i najčešća prva destinacija svih turista koje okružuje crkva Svetog Vasilija, Lenjinov Mauzolej i jedan od zidova Kremlja.

 

U Puškonovom muzeju su uglavnom izložena dela umetnika sa zapada, ali u njemu su i neke od najznačajnijih impresionističkih i postimresionističkih kolekcija u svetu.

 

Ono što svakako ne smete propustiti je Kremlj koji je dokaz mnogih tragičnih događaja ruske istorije. Danas je Kremlj jedan od najvećih muzeja u svetu.

 

Crkva Svetog Vasilija, Oružana palata, Novodevičij manastir su još neke od značajnih građevina koje bi trebalo svakako posetiti.

 

Noćni život u Moskvi je bogat i raznovrstan ali to treba doživeti, to se ne da objasniti rečima.

 

Tipo Travel turistička agencija je tu da vam pruži sve ovo. Samo je kontaktirajte i sanjajte o vašem odlasku koji će se, naravno, pretvoriti u najlepšu bajku.
Spremili smo za Vas: