Magazin

Nova godina u klubu Cinema

Nova godina u klubu Cinema

Ne propustite ludi doček u popularnom beogradskom klubu Cinema. Đuskajte uz muziku Magnetic benda i dočekajte Novu godinu ludo se provodeći sa svojom ekipom.

Klub Cinema je jedan od najpopularnijh klubova u Beogradu u kome su pevale neke od najvećih zvezda naše muzičke scene kao što su Goca Tržan, Severina, Neverne bebe, Miligram... Ovaj klub godinama unazad pravi vhunske dočeke Nove godine, avi nemojte verovati na reč, već proverite zašto svi obožavaju klub Cinema i zašto baš ovaj klub ima izuzetno dugu tradiciju vhunskih žurki. U novogodišnjoj noći u ovom klubu srešćete prelepe devojke, ali i prezgodne momke, nemojte propustiti priliku da sklopite nova poznanstva baš u novogodišnjoj noći.

Cena dočeka Nove godine u ovom popularnom beogradskom klubu je 35 evra i uključuje neograničenu konzumaciju pića, kao i hladno predjelo i kanape. Ukoliko rezervišete separe dobićete gratis flašu pića po želji. Dakle, neograničena konzumacija svih vrsta pića i još jedna flaša pića besplatna. Sjajno, zar ne?

U najluđoj noći u klubu Cinema zabavljaće vas Magnetic bend koji pravi vrhunski štimung pesmama zabavne i narodne muzike. Ovaj bend na svojim nastupima publiku čitave večeri drži na nogama, a atmosferu dovodi do usijanja.

Okrenite što pre dobro poznati broj telefona 062-262-212.

Spremili smo za Vas:

baner
baner
baner
baner
baner
baner