Magazin

Nova godina restoran Nebo i zemlja – sjajan provod i noć za pamćenje

Nova godina restoran Nebo i zemlja – sjajan provod i noć za pamćenje

Nova godina restoran Nebo i zemlja obećava sjajan provod i noć za pamćenje. Ambijent koji odiše lepotom i komforom, ljubazno osoblje, neodoljiva hrana i tradicionalno dobar provod, goste nikada ne ostavljaju ravnodušnim. Posebno, kada se organizuje Nova godina.

 

Novootvoreni restoran Nebo i zemlja nalazi se u Karađorđevoj ulici, nadomak šetališta pored reke Save. Od prvog dana ponudio je uživanje u svakom trenutku i hedonizam u svakom gutljaju, zalogaju i pogledu. To je samo deo jedinstvenog koncepta zbog koga je, ne samo Nova godina u restoranu Nebo i zemlja, već i svakodnevni provod, iskustvo koje ne smete propustiti.

 

RESTORAN NEBO I ZEMLJA NOVA GODINA 2022

 

 

Dragocene uspomene koje ćete stvoriti u restoran Nebo i zemlja Nova godina 2022 priuštiće prelepo novogodišnje veče ispunjeno najboljom muzikom, neopisivo ukusnim specijalitetima, vrhunskim koktelima i dobrim društvom. Da li vam treba više razloga za ponoćno nazdravljanje upravo u ovom magičnom restoranu?

 

Ovog 31. decembra, Beograd će prvi put u svojoj ponudi imati ovaj elitni restoran kome se ne može odoleti.

 

Biće to Nova godina za pamćenje, o kojoj će se dugo pričati. S obzirom na popularnost i posećenost, koju je ovaj restoran već stekao, ne sumnjamo da će karte za novogodišnji doček planuti. Zato nemojte dugo čekati i oklevati, već, čim se ponuda pojavi, pozovite 062/111-22-33 (sms, Viber, WhatsApp) i rezervišite svoje mesto.

 

Zajedno sa nama. ispratite staru i dočekajte Novu godinu! Doživite najluđu noć kakvu zaslužujete i nazdravite neprolaznim trenucima.

 

Vidimo se za doček Nove godine u restoranu Nebo i zemlja!

 

 

Spremili smo za Vas:

baner
baner
baner
baner
baner
baner