Magazin

Nova godina 2024. sa Acom Pejovićem

Nova godina 2024. sa Acom Pejovićem

Nova godina 2024. sa Acom Pejovićem je idealna prilika da budete deo muzičko-zabavne novogodišnje čarolije koja će se zauvek urezati u vaša srca i sećanja.

 

Svima je poznato i jasno da je Aco Pejović ime koje obećava neverovatan doček Nove godine. Sećate li se prošle godine i nezaboravnog spektakla 'Ponoć je... sa Pejovićem'? Ukoliko ste ga propustili, sada imate novu šansu. Pripremite se za noć koja obećava nezaboravno iskustvo.

 

Kako se bliži dan kada ćemo zvanično uploviti u 2024. godinu, svi sa nestrpljenjem očekuju da otkriju gde će Aco Pejović, jedan od najpoznatijih i najvoljenijih regionalnih pevača, upriličiti svoj spektakularni nastup.

 

Nemojte propustiti priliku da saznate sve najnovije informacije o najuzbudljivijem dočeku 2024. Čekamo trenutak kada će karte postati dostupne za prodaju, ali do tada, budite prvi koji će dobiti sve ekskluzivne informacije. Kontaktirajte nas na 062/111-22-33 putem SMS-a, Viber-a ili WhatsApp-a i osigurajte da budete deo noći koja obećava senzacionalnu zabavu!

 

 

DOČEK 2024. U BANJA LUCI?

 

 

 

 

Brojni obožavaoci ovog popularnog pevača i ljubitelji dobre muzike su usmereni na to da saznaju gde će Aco Pejović ponovo kreirati magičnu noć, a šuška se da će epicentar dešavanja, ove godine, biti u Banja Luci, u Republici Srpskoj. Da li nas očekuje koncert pod zvezdanim zimskim nebom ili glamurozna fešta u prestižnom prostoru, kao što je Arena centar Banja Luka, još uvek je nepoznato. No, jedno je sigurno, biće to emotivna i dinamična najluđa noć, prožeta neponovljivim trenucima i fantastičnom muzikom.

 

Prošla Nova godina u Arena centru bila je mesto gde su se mešali glamur, strast, najbolja muzika i moćan provod. Slavilo se dva dana, a žurke su trajale do ranog jutra. Tri velika imena domaće estrade, tri mega zvezde su se postarale da se u Banja Luci održi najglamurozniji doček na Balkanu, a posetioci iskuse provod koji ne zna za granice. U pitanju su Aleksandra Prijović, koja je gostovala u novogodišnjoj noći i Uroš Živković i Andreana Čekić, koji su nastupali za reprizu Nove godine.

 

I dok iščekujemo zvaničnu potvrdu, ne možemo da ne primetimo uzbuđenje koje se širi. Da li će Banja Luka biti domaćin ovog grandioznog događaja ili nas čeka neka nova lokacija - samo je jedna od zagonetki koju sa  nestrpljenjem očekujemo da razrešimo. I ne zaboravite, najbrže informacije možete dobiti direktno od nas na broju 062/111-22-33 putem sms-a, Viber-a ili WhatsApp-a, kao i na portalu kudaveceras.rs.

 

 

ACO PEJOVIĆ NOVA GODINA

 

 

 

 

Kada je Aco Pejović Nova godina u pitanju, ne možemo a da se ne prisetimo prošlogodišnje proslave koja je bila sinonim za glamur i spektakl. U srcu Beograda, u 'Grand Palace Hall-u' na Beogradskom sajmu, dogodio se događaj koji se dugo prepričavao. Luksuzan prostor, podeljen na wine i champagne zone, ugostio je preko hiljadu ljudi, dok su najveći hitovi i Acov očaravajući glas kreirali magičnu atmosferu.

 

Novogodišnja noć sa Acom Pejovićem postala je fenomen koji se sa nestrpljenjem iščekuje svake godine. Kroz nastupe koji vrve energijom i emocijom, Aco svojoj publici uspeva da podari jedinstveno iskustvo i nestvarno dobar doživljaj. Uz pomoć i podršku svog stručnog tima i PR menadžmenta, ova muzička legenda svakom svojom pesmom pokazuje zašto je jedan od najtraženijih izvođača današnjice.

 

Pripremite se za doček koji obećava spektakl, glamur i nezaboravne trenutke sa jednim od najvoljenijih pevača Balkana. Očekujemo vas da zajedno zakoračimo u 2024. godinu, uz ljubav i melodije koje garantuju noć koja se ne zaboravlja!

 

 Foto: Facebook / Aco Pejović

Spremili smo za Vas: