Magazin

Nova godina 2021 za pamcenje

Nova godina 2021 za pamcenje

 

Nova godina predstavlja pravu euforiju i neverovatno uzbuđenje pred samo veče. Ako želite čaroban doček Nove godine, evo gde će biti Nova godina 2021 za pamcenje

 

 

 

NOVA GODINA 2021 ZA PAMCENJE U BEOGRADU

 

 

Nova godina 2021 za pamcenje u Beogradu podrazumeva elegantan prostor, odličan ambijent, ozbiljan muzički nastup i kvalitetno društvo. Ako maštate o takvom dočeku, ovo su najbolja mesta koja su veoma luksuzna a profesionalan tim učiniće sve da Nova godina 2021 bude vaša najbolja proslava do sada.

 

 

PERLA EVENT HALL

 

Perla Event Hall je jedno od najluksuznijih prostora u Beogradu koji svojom raskošnom lepotom prosto mami da budete deo nje za Novu godinu. Perla poseduje dve sale, jedna je restoranska ukoliko želite intimu, a druga je sala za svadbe koja je veoma luksuzno opremljena i prostrana što znači da je u ovom delu odlična žurka zagarantovana.

Predhodne godine za Novu godinu ovde je bio pravi spektakl i do poslednjeg dana tražila se karta više, a ove godine očekujte još luđu i dinamičniju zabavu koju će vam prirediti velike muzičke zvezde sa naše scene.

Perla Event Hall priprema vam mnogo iznenađena i inovacija kada je Nova godina 2021 u pitanju zato očekujte neočekivano.

Info & Rez: 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

 

 

 

GARDEN HILL

 

Garden Hill je luksuzni prostor koji se nalazi na Ledinama i predstavlja jedan od najtraženijih prostora za proslavu Nove godine. Ovo je mesto koje prosto sija pa, ukoliko ste ljubitelj glamura i luksuzra, Garden Hill ispuniće sve vaše zahteve. Predhodne godine ovo je bio jedan od najtraženijih dočeka u Beogradu i to zahvaljujući odličnom odabiru pevača.

Pevali su Dara Bubamara i Darko Lazić koji su i te kako priredili pravi spektakl i učinili da ovo bude najbolji doček u gradu. Sve je bilo besprekorno organizovano od samog početka pa do kraja večeri a zadovoljstvo se moglo videti i na licim prisutnih.

Ove godine očekuje vas još veći spektakl, posebno što će ovog puta pravu senzaciju za Novu godinu prirediti Ceca Ražnatović. Ovo će ponovo biti jedan od najtraženijih dočeka u Beogradu, zato savetujemo da obezbedite vašu kartu na vreme ukoliko se odlućite za ćarobni Garden Hill.

Info & Rez: 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

 

 

SPLAV LASTA

 

Splav Lasta kao jedan od najboljih splavova u Beogradu učiniće vašu Novu godinu potpuno drugačijom. Posebno je interesantna činjenica da možete dočekati ponoć na vodi u zaista interesantnom ambijentu koji će vam sigurno predstaviti osveženje ako do sada niste imali prilike da dočekate Novu godinu u ovakvom stilu. Ono što je sigurno, ovo će biti najbolja novogodišnja žurka u Beogradu kada je elektronska muzika u pitanju.

Sa obzirom da splav Lasta svake sezone ima najkvalitetnije žurke, Nova godina na ovom splavu biće posebna ćar onima koji uživaju u ovakvom provodu. Sigurni smo da će muzika biti ekskluzivna a samim tim i da će atmosfera biti na zaista visokom nivou.

Spacijalan tim organizatora na splavu Lasta učiniće vašu Novu godinu glamuroznom i čarobnom, vaše je samo da se prepustite kako biste doživeli čarobne trenutke na reci.

Info & Rez: 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

 

T.Ž.

Spremili smo za Vas: