Magazin

Muški i ženski kurs za frizera na akademiji Panjković

Muški i ženski kurs za frizera na akademiji Panjković

Muški i ženski kurs za frizera na akademiji Panjković nudi vam kompletnu obuku gde vas očekuje teorijska i praktična nastava koje su pažljivo kreirane za sve polaznike. Postanite brend za sebe uz najbolju akademiju Panjković koja vam garantuje zavidan uspeh. Uz pomoć najvećih profesionalaca savladajte sve tehnike frizerskog sveta i uživajte u svojoj kreativnosti na pravi način.

 

Muški i ženski kurs za frizera, kursevi su koji beleže najveće interesovanje poslednjih godina jer je u pitanju zanat u rukama koji vam može doneti veliki novac. Ukoliko želite da učite i date sve od sebe da se istaknete, uz akademiju Panjković je to moguće i to za samo nekoliko meseci.

 

Često pitanje koje učenici postavljaju jeste, koji je bolji kurs – za muškog ili ženskog frizera? Ono što je sigurno, jeste da su oba kursa i te kako isplatljiva, zbog čega se mnogi odluče za oba kursa. Na akademiji panjković možete pohađati i muški i ženski kurs za frizera u isto vreme, nakon čega ste zasigurno spremni za samostalni rad.

 

 

KURS ZA FRIZERA

 

 

Kurs za frizera na akademiji Panjković osmišljen je u cilju što boljeg razumevanja kompletnog programa koji je namenjen svima onima koji žele da nauče sve tajne frizera ili prosto usavrše svoje već stečeno znanje. Cilj ove akademije kada je kurs za frizera u pitanju, jeste da se maksimalno posveti svakom polazniku i omogući najbolji materijal sa kojim će raditi kao i njabolju obuku koja će biti od velikog značaja.

 

Miki Panjković, inače tvorac akademije Panjković, svoje znanje usavršio je u Americi u najboljim školama za negu lepote, nakon čega je rešio da svoje znanje prenese na sve druge ambiciozne frizere u našem regionu. Sama ideja stvorila je veliko interesovanje kod nas i tako je akademija Panjković postala mesto broj 1. kada je kurs za frizera u pitanju.

 

I dan, danas jedna je od najboljih i sa sigurnošću možemo reći da vas očekuje kvalitetna obuka i pravi kurs za frizera koji će vam otvoriti mnoga vrata. Pored kvaliteta usluge i materijala sa kojim ćete raditi, kurs za frizera na akademiji Panjković obuhvata i mogućnost učešća na modnim eventovima, rad sa najboljim materijalom i kozmetikom, sertifikat koji je priznat u inostranstvu, i preporuku za dalje zaposlenje.

 

 

Ovo su neki od benefina koji čine kurs za frizera na akademiji Panjković toliko traženim, zbog čega smatramo da je ovo prilika koja se ne propušta. Odaberite najbolje za sebe i obezbedite sebi sigurnu obuku koja vas može odvesti zaista daleko. Ostvarite svoje snove uz najbolji kurs za frizera koji vam obezbeđuje akademija Panjković i izgradite brend za sebe odmah nakon završetka obuke. Kurs za ženskog frizera traje 6 meseci, dok kurs za muškog frizera traje 5 meseci.

 

Neka vašu kreativnost svi prepoznaju, a u tome će vam pomoći akademija Panjković. Sve dodatne informacije o kursu na akademiji Panjković možete dobiti putem broja +381 63 60 80 93.

 

T.Ž.

Spremili smo za Vas: