Magazin

Magija novogodišnje večeri u restoranu Devetka

Magija novogodišnje večeri u restoranu Devetka

Magija novogodišnje večeri u restoranu Devetka biće pravo zadovoljstvo koje će osetiti svaki gost koji odabere ovaj fantastični restoran. Prepupstite se vrhunskoj organizaciji restorana Devetka i budite deo najlepšeg dočeka Nove godine. Ukoliko ste zamišljali elegantno novogodišnje veče, ovo je pravo mesto za vas i vaše najdraže.

 

RESTORAN DEVETKA NOVA GODINA 2022

 

 

Restoran Devetka Nova godina 2022 biće jedinstveno iskustvo koje se ne propušta, jer ovo je restoran sa dugom tradicijom i tačno zna šta vam je potrebno za kvalitetan doček Nove godine . Tradicija je ono po čemu je restoran Devetka odavno poznat, zato budite sigurni da vas očekuje fenomenalan provod.

 

 

Predhodnih godina ovo je bio jedan od dočeka gde se tražila karta više sve do poslednjeg dana, zbog čega smo sigurni da će tako biti i ovog puta. Nova godina predstavlja jedan od najlepših povoda za nezaboravnu proslavu i ovo je prilika da se okupite sa prijateljima i uživate u čaroliji koju pruža restoran Devetka.

 

Očekuje vas kompletna svečana večera koja će zadovoljiti svačije ukuse, kao i neograničena konzumacija domaćih piča tokom cele večeri. Što se muzike tiče, restoran Devetka uvek ume da izabere najbolji bend koji će zabavljati godte u novogodišnjoj večeri gde vas očekuju najveći domaći hitovi u kojima ćete uživati cele večeri.

 

Atmosfera je u restoranu Devetka uvek na samom vrhuncu u novogodišnjoj večeri i vlada uvek dobro raspoloženje među gostima, zato ne propustite priliku da se provedete kvalitetno i sa stilom kada je Nova godina u pitanju.

 

Obezbedite sebi kartu za Novu godinu u restoranu Devetka pozivom na broj 062/111-22-33 (sms, Viber, WhatsApp).

Spremili smo za Vas: