Magazin

Le Petit Bistro Vračar - spektakularna Nova godina uz najbolji trio

Le Petit Bistro Vračar - spektakularna Nova godina uz najbolji trio

Nova godina, kao vreme kada se ispraća sve staro i, sa željom i optimizmom, dočekuje novo, vreme je radosti, nade i slavlja. Širom sveta, ljudi se okupljaju da zajedno proslave dolazak nove godine, a Beograd, sa svojim živopisnim duhom i nepresušnom energijom, svake godine postaje evropski epicentar okupljanja i nezaboravnih novogodišnjih dešavanja i proslava. U samom srcu ovog raskošnog i veličanstvenog slavlja, Le Petit Bistro Vračar nudi ekskluzivno iskustvo za doček Nove 2024. godine.

 

Smešten u najlepšem delu Vračara, nadomak Hrama Svetog Save, na uglu Braničevske i ulice Internacionalnih brigada, Le Petit Bistro je postao simbol beogradskog provoda, gostoprimstva i elegancije. Njegova reputacija, kao domaćina nezaboravnih novogodišnjih slavlja, godinama privlači brojne goste iz zemlje i inostranstva.

 

 

 

 

Dugogodišnja tradicija i renome ovog elitnog beogradskog restorana, kao i dugogodišnja tradicija uspešnog organizovanja dočeka Nove godine, odlična su preporuka da i vi baš ovde provedete najluđu noć. Premium doček Nove godine u Bistro-u idealan je način da u najboljem, odabranom društvu i najlepšoj novogodišnjoj atmosferi, zakoračite u novu godinu.

 

Moramo istaći i naglasiti da, kada je Nova godina Beograd u pitanju, godinama unazad, La Petit Bistro sinonim je za jednu od najtraženijih, najprestižnijih i najpopularnijijh novogodišnjih proslava u gradu.

 

 

NOVA GODINA 2024. LE PETIT BISTRO VRAČAR

 

 

 

 

Nova godina 2024. Le Petit Bistro Vračar obećava ne samo da ispuni, već i da  nadmaši sva vaša očekivanja. Pripremite se za talase pozitivne energije i dobrog raspoloženja koje samo ovaj izuzetni lokal može ponuditi. Sa specifičnim dizajnom koji objedinjuje eleganciju restorana i dinamičnost noćnog kluba, Bistro osvaja na prvi susret i navodi da mu se prepustite, da ga zavolite i da mu se neprekidno iznova vraćate. Istovremeno postaje i mesto u kome ćete doživeti nezaboravno novogodišnje veče.

 

Tokom dana u Le Petit Bistrou možete provesti mirno vreme sa porodicom, prijateljima ili poslovnim partnerima, dok se u večernjim satima transformiše i postaje najlepša boemska oaza u kojoj gostuju najpopularni domaći pevači i bendovi i u kojoj se stvaraju neprolazne uspomene koje se dugo prepričavaju i nikada ne zaboravljaju.

 

 

 

 

Vrhunski kulinarski majstori svakodnevno kreiraju gurmansku čaroliju i pripremaju jela koja zadivljuju. Bez obzira da li želite miran porodični ručak ili večeru sa prijateljima, Le Petit Bistro će vam priuštiti raskošan izbor unikatnih i sasvim autentičnih specijaliteta domaće i internacionalne kuhinje.

 

Poznato je da Bistro Vračar posebnu pažnju pridaje glamuroznim proslavama i ekskluzivnim dešavanjima, te isto hedonističko zadovoljstvo možemo očekivati i za doček Nove godine. U prilog tome svedoči i činjenica da će se za muzički spektakl i užarenu atmosferu postarati, prestoničkoj publici dobro poznat, muzički trio - Milan Nedeljković, Ana Mašulović i Miloš Trninića Trna!

 

 

 

 

Fantastični muzičari, popularni klupski trojac, prepoznatljiv po vrhunskim glasovima, neverovatnoj harizmi i energiji, odličnom repertoaru i spektakularnim žurkama, učiniće da ovaj doček Nove 2024. godine nikada ne zaboravite. Pridružite im se u čarobnoj novogodišnjoj noći, punoj sjajnih ritmova i neponovljivih trenutaka.

 

Popularnost ovih vrsnih umetnika ne leži samo u njihovom ogromnom talentu, već i u sposobnosti da stvore atmosferu kakvu publika obožava. Zato će oni biti i zvezde nastavka novogodišnjeg slavlja, odnosno reprize Nove godine u Le Petit Bistrou.

 

Obe novogodišnje proslave startuju od 21h, age limit je 23+, a dress code business casual.

 

 

ZAŠTO DA IZABERETI LE PETIT BISTRO ZA DOČEK NOVE GODINE

 

 

 

 

Izaberite Le Petit Bistro Vračar za doček Nove godine jer ovde ćete pronaći savršen spoj elegancije i opuštenosti, vrhunske kulinarske ponude, izuzetne muzike, urbane ekipe druželjubivih gostiju koji znaju kako se pravi i živi pravi provod i rađaju neprolazne uspomene.

 

Doživite i iskusite kako se u najlepšem delu Beograda slavi dolazak nove godine, u mestu gde se svaki gost oseća posebno, uvaženo i poštovano i postanite deo nezaboravne priče koju će Le Petit Bistro ispisati te večeri.

 

Slobodnih mesta je ostalo malo i zato ne čekajte da pozovete broj 064 640 00 22, rezervišete svoje mesto i doživite doček Nove godine kakav zaslužujete!

 

Spremili smo za Vas: