Magazin

Lara Fabian u oktobru u Štark areni

Lara Fabian u oktobru u Štark areni

Lara Sofi Kati Krokart (Lara Sophie Katy Crokaert), poznatija pod svojim scenskim imenom Lara Fabijan (Lara Fabian), kanadska je i belgijska kantautorka i glumica koja će u oktobru nastupiti u Beogradu. 

 

Sa više od 20 miliona albuma prodatih širom sveta, Lara Fabian se vraća sa novom "50 World Tour " turnejom u okviru koje će posetiti Štark arenu. Lara će nastupiti 22. oktobra 2022. u 20 sati povodom proslave 30 godina karijere i svog 50. rođendana.

 

Njen snažan glas može se prepoznati još od prve note i ume da probudi najlepše emocije o čemu govore brojne muzičke nagrade kao i preko 20 miliona prodatih albuma širom sveta. Najprodavaniji je belgijski pevač svih vremena. O njoj se govori kao o jednom od najboljih ženskih vokala na svetu. Ipak, ona je svesno izabrala umetnost, na uštrb svoje planetarne popularnosti koju svakako zaslužuje. 

 

Izvodi pesme na francuskom, engleskom, španskom, italijanskom, pa čak i ruskom jeziku, a svojim glasom izaziva najdublje emocije bez obzira da li razumete jezik ili ne.

 

Ljubiteljima njene muzike širom sveta šalje poruku o ljubavi, jednakosti i snažnim emocijama. Njeni hitovi su mnogobrojni, među kojima su najpoznatiji: Je T'aime, Quédate, Je Suis Malade, Adagio, Caruso i mnogi drugi.

 

Značajniju popularnost stekla je 1988. godine na 33. Evroviziji kada je sa pesmom "Croire" predstavljala Luksemburg i osvojila četvrto mesto. Pesma je postala hit u Evropi i prodata je u više od pola miliona kopija.

 

Šest godina kasnije snimila je svoj prvi album pod imenom "Carpe diem", koji joj je doneo proboj u karijeri.

 

Ulaznice za koncert su u prodaji i mogu se naći po cenama od 3.200, 3.500, 3.900, 4.000, 5.500, 7.000 i 8.500 dinara na blagajnama Štark Arene, Bilet centra, Ticket Vision-a, kao i na sajtu Arene.

 

Kao kada je Nova godina Beograd svakako očekuje spektakl na ovom koncertu, pa ako ste ljubitelji pop muzike, ovaj događaj nemojte propustiti. 

 

 Foto: Facebook / larafabianofficial

Spremili smo za Vas: