Magazin

Frontmen bend za doček Nove 2020. godine u Event centru Aria

Frontmen bend za doček Nove 2020. godine u Event centru Aria

Doček Nove godine svakim danom je sve bliže. Ko od pevača gde nastupa za doček Nove 2020 godine? tekst je u kome ćete videti koliko je mnogo ponuda već sada, a veliki broj karata sigurno je već i rasprodat.

To možete proveriti ako pozovete ili pišete na 062/262 212 (Viber ili WhatsApp).

U svakom slučaju, vreme je da se već sada angažujete, kako biste 31. decembra bili sigurni gde ćete provesti doček.

Ukoliko ste pročitali tekst, videli ste da je ponuda zaista raznovrsna, pa je možda i teško doneti odluku. Zbog toga vam predstavljamo jednu od ponuda.

U pitanju je Aria Event Centar, koji je odabrao da njihove posetioce zabavlja Frontmen bend.

 

Frontmen bend


Frontmen bend čini grupa veoma iskusnih muzičara, koja će sigurno dovesti atmosferu do pravog usijanja. Specijalnost ove ekipe su hitovi narodne muzike, popularno nazvani narodnjaci.

Međutim, goste očekuje i posebno iznenađenje. Posle ponoći, odnosno kada uđemo i 2020. godinu, sve goste očekujte nastup jednih od najboljih sprskih trubačkih orkestra, koji će sigurno napraviti odlično zagrevanje za nastavak večeri. Kada je Nova godina Aria Event Centar definitivno igra na proverenu kartu, koja garantuje odličnu zabavu i nezaboravan provod!

 

Event Centar Aria

 


Event Centar Aria je ekskluzivan prostor za svadbe. Međutim, ovde se organizuju i sve druge vrste proslava. Nalazi se na odličnoj lokaciji, na Ušću na Novom Beogradu. Njihova krilatica je "Mi stvaramo uspomene", a kada je u pitanju Nova godina u Beogradu Event Centar Aria će sigurno u svojoj misiji uspeti i ovaj put.

Prostor je klimatizovan i moderno uređen. Kapaciteta je do 350 mesta za sedenje. Centar se prostire na dva nivoa, a ono što je posebno važno jeste da ima prostran podijum za igru, koji se nalazi na centralnoj poziciji. Obezbeđen je i parking, pa ne morate da brinete gde ćete obezebditi parking mesto u ovoj najuđoj noći.

Osim svadbe, ovaj prostor će vam poslužiti i za proslave rođendana, a posebno 18. rođendana, proslave krštenja, godišnjice mature, korporativne proslave i tako dalje.

 

Kako da rezervišete karte za doček u Aria Event Centru?

 


Za sve one koji žele da rezervišu karte za doček u Arie Event Centru, važan je broj telefona, koji smo već pomenuli. Dakle, možete da pozovete ili da pišete: 062/262 212 (Viber ili WhatsApp).

Kada je u pitanju doček Nove godine Aria Event Centar pripremio je nekoliko različitih cena. Naime, one se kreću u rasponu od 40 evra do 60 evra. Cena podrazumeva gala večeru i neograničeni konzumacija pića tokom cele noći. Prilično primamljiva ponuda!

Sedenje za barskim stolom sa barskom stolicom košta 40 €, dok su skuplja mesta za svečanim stolom. Podeljena su po zonama. Tako plava zona košta 45 €, srebrna zona košta 50 €, crvena zona košta 55 € i zlatna zona košta 60 €.

Ponudu pića čine tri vrste rakije. Tu su vinjak, pelinkovac, vodka, džin i tako dalje, potom vino, pivo, sokovi, voda. Različite vrste viskija, kao i energetska pića i šampanjac prodavaće se po promotivnim niskim cenama, koje su takođe veoma prihvatljive.

Gala večera podrazumeva posluživanje po stolovima. U pitanju je predjelo, selekcija delikatesa, sireva, pite i tako dalje. Glavno jelo čine leskovački voz, fileti soma, grilovano povrće, dok je tu i veliki izbor salata.

Spremili smo za Vas:Popularne ponude

Event centar Victory

Event centar Victory

Hotel Balašević

Hotel Balašević

RESTORAN KOŠUTA

RESTORAN KOŠUTA

LOVE HOUSE EVENT CENTAR

LOVE HOUSE EVENT CENTAR