Magazin

Fantastičan provod u hotelu Crowne Plaza uz Aleksandru Prijović

Fantastičan provod u hotelu Crowne Plaza uz Aleksandru Prijović

Aleksandra Prijović rođena je 1995. godine, a javnosti je postala poznata nakon učešća u Zvezdama Granda 2013. godine. Osvojila je četvrto mesto, a zauzela je prvo u srcima onih koji vole narodnu muziku.

 

Aleksandra, koja danas noci prezime Živojinović, jedna je od najboljih i najtraženijih pevačica na estradi. Tome je doprineo njen glas, ali i mnogobrojni hitovi - “Za nas kasno je”, “Testament”, “Totalna anestezija”, “Duguješ mi dva života”, “Senke” i tak dalje.

 

Okušala se i kao glumica u seriji “Ubice mog oca”, u četvrtoj sezoni - kao pevačica Mila.

 

Udata je za Filipa Živojinovića i ima sina Aleksandra.

 

Kada je u pitanju Aleksandra Prijovic – Crowne plaza biće mala da primi sve one koji budu želeli da uz nju uživaju za docek.

 

Detalje ćete saznati ako pozovete ili pišete na 062 111 22 33.

 

 

 

Nova godina u hotelu Crowne Plaza

Lanac Crowne Plaza deo je InterContinental Hotels Group, najveće hotelske korporacije na svetu. Crowne Plaza je brend pod kojim radi 500 hotela u 60 zemalja širom sveta i namenjen je, pre svega, kongresnom turizmu i poslovnoj klijenteli.

 

Hotel Crowne Plaza u Beogradu nalazi se u ulici Vladimira Popovića 10 na Novom Beogradu. Potpuno rekonstruisan, svojim nadahnutim unutrašnjim dizajnom nudi gostima nezaboravan ugođaj i mogućnost savršenog boravka. Besprekorna usluga je garantovana u svim segmentima.

 

Ovde će, kada je Nova godina u pitanju, provod biti za nezaborav.

 

Cena po osobi se kreće od 130 evra do 170 evra, u zavisnosti od pozicije stola u samoj sali. Uključuje elegantno mesto za sedenje, kompletnu večeru i jednu čašu šampanjca Moet. Sva ostala pića plaćaju se po utrošku.

 

Postoje i barski stolovi za koje je cena po osobi 70 evra i uključuje kompletnu večeru, uz napomenu da uz barske stolove ne idu stolice.

 

Svečana novogodišnja večera je na bazi švedskog stola, inspirisana i kreirana od strane vrhunskog kulinarskog tima hotela.

 

Kada je u pitanju Nova godina Beograd ima raznoliku ponudu, a najbolju potražite za sebe pozivom ili porukom (SMS, WhatsApp, Viber) na 062 111 22 33.

 

A.K.

Spremili smo za Vas: