Magazin

Fantastičan doček u čarobnom restoranu Easy

Fantastičan doček u čarobnom restoranu Easy

Ne propustite fantastičan doček u čarobnom restoranu Easy koji će i ove godine biti nezaboravan i magičan. U svom neverovatnom ambijentu organizovaće jedan od najlepših dočeka koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Prepustite se novogodišnjoj čaroliji u restoranu Easy koji će se istinski potruditi da vam obo veče bude jedinstveno i magično.

 

RESTORAN EASY DOCEK NOVE GODINE 2022

 

 

Restoran Easy doček Nove godine 2022 predstavlja i ovog puta svoje novogodišnje veče koje je iz godine u godinu sve atraktivnije i lepše. Uživajte na jedinstvenoj lokaciji na Adi Ciganliji gde vlada posebna euforija i gde je doček Nove godine zaista neverovatan.

 

Kao i predhodne, Nova godina Beograd sa ponosom predstavlja restoran Easy kao jedan od najpop’ularnijih beogradskih restorana koji beleži sve veće interesovanje u novogodišnjoj noći.

 

Restoran sa dugom tradicijom, sa velikim iskustvom organizovaće Novu godinu po meri gde vas očekuje niz iznenađenja. Spremite se za mnogo lepu energiju, druženje, muziku i magične trenutke.

 

Atmosfera u restoranu Easy je uvek na samom vrhuncu, zbog čega smo sigurni da ćete se odlično provesti. Očekujte dobro poznata imena sa domaće muzičke scene koji će dodatno ulepšati veče i učiniti da vam ovo bude najbolji doček Nove godine ikada.

 

Obezbedite sebi kartu za Novu godinu pozivom na broj 062/111-22-33 (sms, Viber, WhatsApp).

Spremili smo za Vas: