Magazin

Dočekajte Novu godinu u komfornoj kafani Druga kuća

Dočekajte Novu godinu u komfornoj kafani Druga kuća

U Starom gradu u Beogradu postoji Nušićeva ulica, koja se prostire od Terazija do Dečanske ulice i od Terazijskog tunela do Makedonske ulice, tako da je Dečanska ulica deli na dve gotovo jednake polovine. Ovde je svoje mesto, među kafićama i poslastičarnicama, prodajnim galerijama, mestima za predah, odmor i druženje, ali i prometne saobraćajnice kojom prolaze gradski autobusi kad izađu iz Terazijskog tunela, svoje mesto pronašla i kafana Druga kuća. Ona se smestila na adresi Nušićeva 27.

 

Druga kuća ime je dobila po svom značenju za mnoge, prave ljubitelje kafana. Jedan je od najmodernijih prostora za proslave u Beogradu, pa se ovde prave žurke i kada je Nova godina.

 

U ovoj kafani čućete pop i folk muziku, a maksimalan broj ljudi koji može da se okupi je 300. Sastoji se od tri dela, pa je veoma prostrana. Enterijer upotpunjuju materijali kao što su kamen i drvo. Tu su neizostavni karirani stolnjaci i drveni nameštaj.

 

Svaki deo kafane je ozvučen, pa je ceo prosotr pokriven kvalitetnim zvukom.Druga kuća Može da se pohvali i sjajnom ventilacijom i rasvetom.

 

Ova kafana je poznata je po odličnim svirkama, ali i specijalnoj ponudi - rakiji na metar! Neki od izvođača koji nastupaju su Tea Stoševska, Nemanja Staletović, Aleksandra Marjanović i mnogi drugi.

 

 

 

Kafana Druga kuća Nova godina

 

Kada je u pitanju kafana Druga kuća Nova godina se organizuje uz neograničeno piće, mešano meso i pecivo. Hranu poslužuju iskusni konobari, koji već godinama rade u kafani Druga Kuća, pa za komfor ne morate brinuti.

 

Za muziku je zadužen duo, dakle pevač i pevačica, kao što su Nenad Nikolić i Dragana Verešan. Cene su 30 ili 40 evra za pult, barski sto, malo i veliko sedenje, u zavisnosti od pozicije, a doplaćuju se centralni VIP separe i premium king separe.

 

Ono što je posebno zanimljivo je dnevna žurka, odnosno Druga kuća matinee. Ona podrazumeva all inclusive piće, ukusnu hranu i muziku uživo.

 

Foto: Facebook / DrugaKucaKafana

A.K.

Spremili smo za Vas: