Magazin

Dočekajte Novu godinu u hotelu Slavija

Dočekajte Novu godinu u hotelu Slavija

Uđite u najluđu noć na što spektakularniji način, dočekajte Novu godinu u jednom od najpoznatijih hotela u Beogradu, u hotelu Slavija.

Hotel Slavija je mesto koje je naširoko poznato svima onima koji su se makar jednom našli u Beogradu. Lokacija i izgled samog hotela su ono po čemu je prepoznatljiv. Ljubazno osoblje i vrhunska usluga su zaštitni znak ovog mesta koje sve generacije obožavaju.

U novogodišnjoj noći ćete sigurno uživati u društvu svojih bliskih osoba uz odličnu muziku i predivnu atmosferu baš ovde, u ovom čuvenom hotelu.

Program za novogodišnju noć u ovom hotelu je više nego primamljiv. U iznos od samo 50 evra za doček uključen je švedski sto i neograničen asortiman pića. Na švedskom stolu u najluđoj noći naći će se najbolji specijaliteti kuhinje hotela Slavija, među njima su hladna predjela ( različite vrste pršuta, sireva, suhomesnatih proizvoda, salata), topla jela ( selekcija domaćih pita) i jela i pečenja ( vrhunsko spremljeno meso na mnogo načina). Zasigurno ćete uživati u hrani, ali i odličnom piću.

Kada je u pitanju muzika ni za to nemajte brige, zabavljaće vas Darko Bartošek , Maja Božanić i Monkey band. Sigurni smo da će napraviti vrhunski štimung.

Odlučite se što pre, okrenite 062-262-212 i rezervišite svoja mesta.

Spremili smo za Vas: