Magazin

Dočekajte Novu godinu na trgu u Beogradu

Dočekajte Novu godinu na trgu u Beogradu

Ukoliko želite da Novu godinu dočekate u fenomeanloj atmosferi sa svojim prijateljima, a da ne budete u nekom zatvorenom prostoru onda je doček na trgu prava stvar za vas. U novogodišnjoj noći ispred Doma Narodne skupštine nastupiće Lepa Brena, Tropiko bend, Stiven Sigal i njegov bend, dok će vas na reprizi čekati Ceca.

 

Atmosfera će kao i uvek biti na jako dobra, toliko dobra da hladnoću nećete ni osećati, đuskaćete sve vreme uz kultne hitove vrhunskih pevača.

 

Za sve posetioce Beograda i one koji otpočinju slavlje Nove godine po nekoliko dana ranije imamo dobre vesti. 29. decembra uživaćete u koncertu grupe Miligram, dok će grupa Van Gog i Željko Joksimović biti tu za vas 30.decembra.

Svake godine u Beograd dođe preko 100.000 stranaca koji pristignu u Beograd već 25. decembra kako bi se pripremili za najluđu noč, što govori dosta o tome koliko je ovaj Doček spektakularan.

Šalove, kape, rukavice navucite, ne propustite ovaj fenomenalni serijal koncerata u Beogradu. Dođite sa svojim prijateljima i dočekajte Novu godinu na fenomenalan, a pre svega jako povoljan način!

Spremili smo za Vas: