Magazin

Doček u gradskoj oazi nedaleko od centra grada - T6 limited

Doček u gradskoj oazi nedaleko od centra grada - T6 limited

Restoran T6 limited nalazi se u Borči, delu Beograda koji se nalazi u opština Palilula. Tačna adresa je Ovčanski put broj 24. Ovo je je gradska oaza do koje se lako stiže. Nalazi se nedaleko od centra grada, dovoljno blizu i dovoljno daleko.

 

Restoran je osnovan 2017. godine, sa ciljem da ponudi svakome baš ono što zamisli da će naći.

 

Pored profesionalne usluge, T6 limited nudi moderan i topao ambijent sa baštom i pogledom na bazen. Ima odličnu ponudu za svaku priliku - korporativna ili privatna slavlja, kao i za docek. Posebno je atraktivan bar u kome možete doći na čašu vina ili omiljenog koktela.

 

T6 limited je posebno privlačan zbog spoja modernog i klasičnog enterijer, kao i ambijent koji je elegantan, ali istovremeno i udoban i topao. Restoran je svetao i prostran, sa površinom oko 300 m2. Prostor je u kome svaka porodica može da pronađe intimni kutak, a poslovni partneri mirno mesto za sastanak.

 

Kuvari ovog restorana konstantno istražuju granice čula pri odabiru jela koje će se naći na meniju. Brižljivo i sa pažnjom birani ukusi predstavljaju kreativan spoj tradicije i gastronomskih noviteta internacionalne kuhinje.

 

 

Kada padne veče, odnosno noć zameni dan, T6 limited postaje mesto za nezaboravni izlazak. Ovde možete da uživate u večeri i čaši kvalitetnog vina, koje će dobro zagrejati atmosferu. Muzika je uživo, a nastupaju pevači kao što su Dušan Kostrešević, Aria Bend, Filip Mitrović, Jovana Matijević, Miša Stanković i mnogi drugi.

 

Kada je reč o bazenu, pogodne je dubine za celu porodicu i dovoljno dugačak za plivanje. Dimenzija je 14×9 metara. Pravo je utočište od vreline i gužve.

 

Restoran T6 limited Nova godina

 

Kada je u pitanju restoran T6 limited Nova godina se organizuje uz novogodišnju večeru i piće po utrošku. Organizuje se muzika uživo, najčešće bend, kao što je Aria bend. Cena za ovakvu proslavu je 35 evra po osobi, a u ponoć se služi šampanjac za goste.

 

Foto: Facebook / t6limited

A.K.

Spremili smo za Vas: