Magazin

Doček nove godine u Rakovici - Hotel Balašević

Doček nove godine u Rakovici - Hotel Balašević

Hotel Balašević smešten je na samo sedam kilometara od centra Beograda. Nalazi se na adresi Miška Kranjca 17a u Rakovici. U pitanju je atraktivna lokacija - u blizini su Košutnjak, Ada Ciganlija i Beogradski sajam.

 

Hotel odlikuje komfor svetskih standarda, ali i prirodna oaza zelenila, potoka i vodopada.

 

Hotel ima 45 novih, luksuznih soba - jednokrevetne, dvokrevetne i trokrevetne. Sa novim krilom kompleks je značajno proširen. Takođe, u ponudi su i nova tri modela soba sa đakuzi kadama. Sve sobe su opremljene LCD televizorima, klimom, mini barom, besplatnim Wi-Fi internetom.

 

Restoran hotela je inspirisan različitim svetskim kuhinjama, a ujedno i zadržava najbolje od tradicionalne srpske kuhinje. Nudi prefinjena, kvalitetna jela sa posebnim naglaskom na svežinu namirnica.

 

Poseduje prvoklasnu banket salu kapaciteta od 150-350 ljudi. Ovde se organizuju korporativni događaji, porodične proslave i luksuzna venčanja, kao i docek.

 

Obezbeđen je parking prostor za sve goste.

 

Hotel je poseban i po tome što ima spoljni teniski teren, koji je uređen po najvišim standardima, pa može da zadovolji rekreativne, ali i profesionalne potrebe gostiju.

 

 

Nova godina hotel Balašević

 

Oni koji se odluče za provod u hotelu Balašević znaju da su ovde u iskusnim i sigurnim rukama organizatora, koji svake godine naprave pravi spektakl.

 

Kada je u pitanju hotel Balašević Nova godina se organizuje uz večeru na bazi bogatog švedskog stola, kao i široku ponudu pića koje je dostupno u neograničenim količinama.

 

Goste zabavljaju zvezde Granda, kao što su Žarko Madžić, Anđela Kostić i bend.

 

Cena za doček Nove godine u hotelu Balašević kreće se od 40 evra, odnosno 40, 45, 50 i 60 evra u zavisnosti od pozicije stola u svečanoj sali. U ponudi su samo sedeća mesta.

 

Organizuje se i zanimljiva nagradna igra - mafini sa zlatnikom. Pokloni su večera u dvoje, vikend na Rtnju i flaša šampanjca.

 

Gosti ovde maju priliku i da prenoće, a noćenje je 20 evra po osobi, sa uračunatim taksama.

 

Kada je Srpska nova godina hotel Balašević takođe ima ponudu. Provod se organizuje uz živu muziku, neograničeno piće, švedski sto. Cena je 20 evra.

 

Foto: Facebook / hotelbalasevicbeograd

A.K.

Spremili smo za Vas: