Magazin

Doček Nove godine - Restoran Hollywood Zemun (1)

Doček Nove godine - Restoran Hollywood Zemun (1)

Još uvek ne znate kuda za proslavu nove 2016.godine? Pročitajte ovaj tekst i možda će Vam se dopasti predlog.

Nova godina je vrlo blizu, a Vi još uvek ne znate gde biste išli za doček Nove 2015.godine? Ukoliko ne želite da ostanete kod kuće, ali Vam ipak odgovara malo intimnija atmosfera od one za doček Nove godine na splavovima u Beogradu, zašto ne biste proslavili Novu godinu u restoranu? Na taj način, izbeći ćete obavezu oko pripreme hrane i praznične trpeze i sav haos oko organizacije koji imate kada organizujete kućne proslave Nove godine.
 
Postoji vrlo bogat izbor restorana sa fantastičnim ponudama za proslavu Nove 2015.godine u Beogradu. Ovaj put izdvojiću restoran koji odlikuje luksuzni enterijer, profesionalno osoblje i koji je poznat po fantastičnim proslavama.
Ukoliko ste raspoloženi za proslavu Nove godine u restoranu savremenog dizajna, sa raskošnom novogodišnjom dekoracijom i bogatim asortimanom hrane i pića, onda je doček Nove godine u restoranu Hollywood u Zemunu pravi izbor za Vas!
Celo veče će Vas zabavljati Allegro Bend, ali očekujte i gosta iznenađenja koji će Vam dodatno ulepšati proslavu Nove 2016.godine.  
 
PIĆE
U cenu je uračunata neograničena količina domaćih pića, dok se konzumiranje stranih pića doplaćuje, ali po mnogo nižim cenama. 
Domaće alkoholno piće koje će se služiti: šljivovica, dunja, kajsijevača, domaća vina, vinjak, vermut, pelinkovac, pivo.
 
HRANA
Takođe, celo veče možete uživati u vrhunskoj hrani u neograničenim količinama i vrlo raznolikom meniju. Glavno jelo biće dinstana teletina sa prelivom od šampinjona i kuvanim krompirom. 
 
Osim glavnog jela na meniju biće i: pršute, feta sir, kačkavalj, kajmak, pita, proja, krompir salata, grčka salata, urnebes salata, zelena i kupus salata i još mnogo toga.
  
Cena aranžmana je 60€ za okrugli sto i sva sedeća mesta, a 65€ za centralni VIP.
 
Restoran Hollywood Zemun nalazi se u ulici Cara Dušana broj 266, Zemun. 
Sala za svečanosti restorana Hollywood Zemun raspolaže velikim brojem mesta za sedenje i stolova. Sala poseduje centralni klima uređaj i savremenu profesionalnusvetlosne efekte, koji će posebne moment učiniti još spektakularnijim. U sali se nalazi video nadzor, kožne stolice sa svilenim presvlakama i okrugli stolovi. Tim restorana Hollywood je sastavljen od vrhunskih profesionalaca, kuvara, konobara i menadžera koji će uložiti veliki trud da Vam ulepšaju proslavu Nove 2015.godine. 
 
Dočekajte Novu 2016.godinu u restoranu Hollywood u Zemunu i saznajte zašto baš ovaj restoran nosi epitet jednog od najekskluzivnijih restorana na Balkanu!
 
Za sve dodatne informacije, kao i za rezervacije možete pozvati broj 062/270-370 ili se informisati na oficijelnom sajtu Hollywood restorana: www.hollywoodzemun.rs.
 
 

Spremili smo za Vas: