Magazin

Doček Nove godine na Dunavu - restoran Gabbiano

Doček Nove godine na Dunavu - restoran Gabbiano

Restoran Gabbiano, odnosno kafe i restoran, nalazi se na adresi Kej oslobođenja bb (kod hotela Jugoslavija). Zapravo, smešten je na Zemunskom keju, koji je jedan od najlepših delova Beograda. Na desnoj je obali Dunava, počinje ispod brda i naselja Gardoš i doseže do opštine Novi Beograd.

 

Obala ispred pomenutog hotela je lokacija mnogih restorana, klubova i splavova i takođe ključna tačka noćnog života u Zemunu, pa je ovo bilo pravo mesto na kome je mogao da se nađe Gabbiano.

 

Restoran se prostire na dva nivoa. Ima otvorenu kuhinju, tako da gosti mogu da gledaju proces pripreme jela. Prostor je prostran, elegantan i dobro opremljen, klimatizovan i akustičan. Za dnevnu varijantu boravka, restoran nudi najveću i najlepšu baštu na Dunavu, koja pruža blistav i veličanstven pogled na reku i sjajnu i opuštajuću atmosferu.

 

Idealno je mesto za uspešno organizovanje svih vrsta proslava, ali i poslovnih sastanaka, seminara, konferencija, prezentacija, promocija, modnih revija. Posebno je mesto okupljanja kada je docek. Kapacitet restorana je 250 gostiju, a sa baštom možeda ugosti i do 500 osoba.

 

Gabbiano Exclusive

 

Restoran Gabbiano može da se pohvali najeksluzivnijim prostorom, odnosno banket salom - Gabbiano Exclusive. Kapacitet je 200 sedećih mesta. Prostor je moderno i stilski uređen, a sastoji se iz jedne celine, bez ijednog stuba u celoj sali. Prostor je klimatizovan, akustičan, i opremljen najsavremenijom rasvetom i zvukom. Upravo ovde organizuje se provod za Novu godinu.

 

 

Restoran Gabbiano Nova godina

 

Kada je u pitanju restoran Gabbiano Nova godina se pretvara u pravu bajku. Za muziku je zadužen bend, kao što je Double Trouble. Sviraju se strani hitovi, ex-yu i pop-rock vanvremenski hitovi, a potom i najbolja domaća muzika.

 

Cenaovakvog dočeka je 50 evra, a sva mesta su svečana banket mesta i sve pozicije stolova su dobre. U cenu ulazi neograničena konzumacija hrane i pića i sedeće mesto za svečanim stolom.

 

Foto: Facebook / gabbianorestoran

A.K.

Spremili smo za Vas: