Magazin

Ako želite doček u baru, na pravom ste mestu.Santo Domingo na Vračaru

Ako želite doček u baru, na pravom ste mestu.Santo Domingo na Vračaru

Nova godina se bliži,a ponuda je sve više. Oni radoznali i željni da što pre obezbede svoje mesto to mogu da učine ako pozovu ili pišu na broj 062 111 22 33.

 

Možda ćete biti prvi koji će dobiti informacije o tome šta će nam ponudtii Santo Domingo.

 

Za one koji ne znaju, u pitanju je martini bar, koji se nalazi u srcu Vračara, na adresi Vojvode Šupljikca 31. Ambijent i sveukupan izgled ovog mesta će vam dočarati posebnost i lepotu egzotične zemlje po kojoj ovo mesto nosi ime. Skladan odnos boja i elemenata koji čine enterijer kluba zaslužni su za pozitivne utiske njegovih posetilaca.

 

Ovde možete da čujete izvođače kao što su: Lukijan Ivanović, Miloš Trnić Trna, Biljana i Pedja, Đorđe Arsović Nesta, Bojan Marović, Dado Glišić i drugi.

 

Santo Domingo je pravi kutak i za germane - za ukusne doručke, bogat ručak i laganu večeru.

 

Ovaj bar je i mesto za različite vrste proslava, u privatne i poslovne svrhe, pa tako i kada je docek. Idealan je za dečije rođendane, proslave rođenja deteta, proslave 18. rođendana i tako dalje.

 

 

Santo Domingo Nova godina

 

Kada je u pitanju Santo Domingo Nova godina se organizuje tokom celog dana.

 

Prvo se organizuje matine, odnosno luda zabava tokom dana, koja počinje u 13 sati i traje do 20 sati. Natupaju bendovi, kao što je Smooth bend.

 

Piće se naplaćuje uz konobarsku uslugu. Hrana je po sistemu a la carte, odnosno svako naručuje iz menija ono što želi. Ulaz je besplatan, a rezervacije su obavezne.

 

Nakon matinea, organizuje se i noćni provod. Ponovo je angažovana živa muzika, a cena je 10 evra za ulaz. Rezervacije imaju zasebne cene. Tako visoko sedenje za pet osoba košta 10.000 dinara, sedenje sa šest stolica 15.000 dinara, sedenje sa četiri stolice 10.000 dinara, dok se za komjuniti stolove plaća samo karta, a piće i hrana po potrošnji, kao što je slučaj sa matineom.

 

Verujemo da će ovakva ponuda biti i za 31. decembar ove godine, a informacije i rezervacije ćete dobiti ako pozovete ili pišete na 062 111 22 33.

 

Foto: Facebook / SantoDomingoBG

A.K.

Spremili smo za Vas: