Magazin

5 najboljih restorana za Novu godinu

5 najboljih restorana za Novu godinu

Upoznajte 5 najboljih restorana za Novu godinu koji u Beogradu pripremaju vrhunski doček Nove godine kojima nećete odoleti. Ako želite elegantnu Novu godinu u kojoj ćete uživati u komforu i bogatoj ponudi, ovo su restorani koji će u novogodišnjoj večeri zadovoljiti sve vaše potrebe.

 

Priuštite sebi glamur i sofisticirani stil i uživajte sa vašim najdražima u nekom od ovih restorana koji ujedno važe za najlepše restorane kada je Nova godina u pitanju. Očekujte odličnu atmosferu i atraktinu ponudu koja vas očekuje tokom cele večeri.

 

 

5 NAJBOLJIH RESTORANA ZA NOVU GODINU 2022

 

 

5 najboljih restorana za Novu godinu 2022 učiniće da se u svakom od njih osećate posebno i drugačije. Svaka ponuda je specijalno osmišljena da biste uživali kako u ponudi pića, tako i u pažljivo odabranim jelima koje će se služiti u vidu svečane večere.

 

Zablistajte u novogodišnjoj noći na pravi način i prepustite se vrhunskim organizatorima koji su se potrudili da vam udovolje u svakom smislu.

 

 

RESTORAN PERLA NOVA GODINA 2022

 

 

Restoran Perla Nova godina 2022 predstavlja specijalno novogodišnje veče u kojem vas očekuje mnoštvo iznenađenja. U susret poslednjem danu u godini, interesovanje za ovaj doček iz dana u dan raste, a razlog tome jeste uvek besprekorna organizacija po čemu mnogi pamte prelepi restoran Perla.

I ovog puta uživaćete u svečanoj večeri, All inclusive ponudi pića, kao i u specijalnom nastupu poznatih takmičara Zvezde granda - Nikola Đokić i Aleksandra Stanojković. Spremite se za pravi spektakl i nezaboravnu novogodišnju noć koja će se prepričavati.

Info&Rez: 062/111-22-33 (sms, Viber, WhatsApp).

 

 

 

RESTORAN ZLATNIK HALL NOVA GODINA 2022

 

 

Restoran Zlatnik Hall Nova godina 2022 biće novogodišnje veče za pamćenje. Kao jedan od lidera novogodišnje večeri, restoran Zlatnik i ovog puta priprema vam jedinstveni doček Nove godine koji ne smete propustiti. Ako želite besprekorno veče u kojem ćete se dobro provesti sa vašim prijateljima, restoran Zlatnik Hall vam garantuje savršeno novogodišnje veče.

Žarko Šinković i Zorana Šalipur potrudiće se da vam priušte pravi muzički spektakl, zato na vreme obezbedite svoje karte koje se već uveliko prodaju munjevitom brzinom.

Info&Rez: 062/111-22-33 (sms, Viber, WhatsApp).

 

 

RESTORAN VICTORY NOVA GODINA 2022

 

 

Restoran Victory Nova godina 2022 je restoran gde vas očekuje prava doza elegancije i komfora. Priuštite sebi glamurozan doček Nove godine gde ćete u svakom trenutku uživati sa vašim najdražima. Ono što će vas posebno oduševiti, jeste moderna sala koja odiše elegancijom, a zatim i organizacija koja je u restoranu Victory uvek na visokom nivou.

Sjajni Đorđe Nesta Arsović i Jovana Matijević priuštiće vam magično veče uz najveće i najpoznatiji muzičke hitove koje će zapevati.

Info&Rez: 062/111-22-33 (sms, Viber, WhatsApp).

 

 

HOTEL RESTORAN BALAŠEVIĆ NOVA GODINA 2022

 

 

 

Hotel restoran Balašević Nova godina 2022 je specijalna prilika da sa stilom uđete u godinu koja sledi i prepustite se fenomenalnoj atmoferi koja vas očekuje. Hotel Balašević organizuje neodoljiv doček Nove godine koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Luksuz i komfor glavne su karatkeristike dočeka u hotelu Balašević, zato ne propustite priliku da prisustvujete najlepšoj novogodišnjoj večeri u Beogradu.

Saška Hajder i Stefan Živković učiniće da se provedete kao nikada do sada i da u potpunosti uživate u svakom trenutku ove magične večeri.

Info&Rez: 062/111-22-33 (sms, Viber, WhatsApp).

 

 

RESTORAN PRINC NOVA GODINA 2022

 

 

Restoran Princ Nova godina 2022 priuštiće vam nezaboravan doček Nove godine. Spremite se za more dobre energije u jednom od najlepših delova Beograda, na hipodromu, gde vas očekuje vatromet kao iz bajke. Tu je i specijalna novogodišnja ponuda kojoj je teško odleti, kao i luksuzan ambijent za sve prilike.

Da veče bude potpuno, sjajni vokali Boban Lazić i Ivana Stanić učiniće da se prepustite magiji jednog od najlepših beogradskih restorana i sa ljubavlju uživate u Novoj godini koja će se prepričavati.

Info&Rez: 062/111-22-33 (sms, Viber, WhatsApp).

 

Spremili smo za Vas: