prethodna
sledeća

Splav Godo

Splav Pristan - Nova godina, Doček Nove godine 2024

splav-pristan-nova-godina

Doček nove godine - Program


MUZIKA:

Dj Alex K & Master Sound

PIĆE:

All Inclusive

CENA:

od 30€

KONTAKT: 062 111 22 33

 NOVA GODINA 2024 - Splav Pristan

 

 Splav/klub Pristan je svojim modernim izgledom i jedinstvenim programom brzo dobio epitet jednog od najpopularnijih klubova u Beogradu. Pristan je noćni klub koji se zbog svoje autentičnosti drastično razlikuje od ostalih noćnih klubova širom Srbije.
 
 
Splav Pristan se nalazi na Dunavskom keju, kod Sportskog centra 25. Maj i kao klub koji se istakao po urbanim gradskim dešavanjima, uz pratnju najmodernije i najsavremenije rasvete i zvuka, donosi Beogradu izvanredne RnB i žurke i pažljivo odabrane pesme elektronskog zvuka.
 
 
 

SPLAV PRISTAN NOVA GODINA 2024


 
Splav Pristan Nova godina 2024 predstavlja veliku važnost, sa ciljem da svim svojim posetiocima priredi provod koji se ne zaboravlja, doček koji će se danima prepričavati i žurku koja će trajati do jutra sve dok ne svane. Pristan godinama u nazad okuplja gradske ekipe, pa je za doček Nove Godine isplanirana specijalna žurka koja će trajati 10h. Od 21h do 03h je novogodišnja žurka, a od 03h kreće Pristan after party, pa ukoliko ste ljubitelji klupskog fazona, spektakl za Vas ovom lokalu je zagarantovan.
  
Splav Pristan osmišljen je sa ciljem da beograđanima i turistima ponudi nešto drugačije ove sezone i osveži noćni život Beograda u pravom svetlu. U ovako prijatnom, a ujedno i eksluzivnom ambijentu, očekuje Vas magična noć.
 

MUZIKA Splav Pristan:

 

Dj Alex K & Dj Master Sound

  
Aleksa Knežević koji se u javnosti predstavlja kao Dj Alex K je poznati domaći DJ koji nastupa u veoma popularnim noćnim klubovima u Beogradu.
 
U svojim nastupima se poziva na različite žanrove u kojima najvise dominiraju zvuci house, domaćeg i stranog RnB funky disco, dancepop pa čak i tech house zvuka kojeg je takodje ljubitelj. Ono što ga izdvaja od ostalih DJeva je njegova energija koju prenosi na publiku i sposobnost da napravi i mnogo više od dobre atmosfere kroz ceo set.
  
Dj Master Sound je srpski DJ koji pušta RnB hitove u klubovima širom Srbije, a u popularnom klubu će u najluđoj noći pred nama biti najjača žurka u gradu.
 

PIĆE Splav Pristan:

 

Žestoka pića:

Vodka

Tekila

Džin Tanqueray

Aperol

Gorski list

Campari

Martini

Vermut

Rakija (Dunja, Šljiva, Kajsija)

 

Piva:

Laško 0,33

Zaječarsko 0,33

Zaječarsko tamno 0,33

 

Vina:

Plantaže Chardonnay

Plantaže Vranac

Plantaže Rose

 

Sokovi:

Coca Cola 0,25

Coca Cola Zero 0,25

Fanta 0,25

Sprite 0,25

Schweppes Bitter 0,25

Schweppes Tonic 0,25

Djus

Borovnica

Jabuka

 

Vode:

Aqva Viva voda 0,25

Knjaz Miloš kisela voda 0,25

 

CENA Splav Pristan:

 

Cene karte za doček se kreće od 30e do 45e i u cenu karte je uračunata neograničena konzumacija pića uz eventualnu doplatu za separe. Cena zavisi od mesta na splavu.

 

-Gratis mesto za šankom, maksimalno 3 osobe / 30e po osobi

-Gratis barski sto, od 4 do 6 osoba / 35e po osobi

-Gratis STANDARD separe, od 5 do 8 osoba / 40e po osobi

-Gratis VIP separe, minimum 9 osoba / 45e po osobi

  

 

DOPLATE ZA SEPARE:

 

-Doplata za PREMIUM separe, minimum 5 osoba sa gratis 1 Premium pića po izboru (Moet, Johnny Walker Black Label, Belvedere, Hendrick's Gin, Tequila Don Julio Blanco, Tequila Don Julio Reposado, Hennessy VS cognac) - 120e

-Doplata za EXCLUSIVE separe, minimum 7 osoba sa gratis 1 Premium flašom pića po izboru + 1 flaša obična flaša žestine po izboru (Moet, Johnny Walker Black Label, Belvedere, Hendrick's Gin, Tequila Don Julio Blanco, Tequila Don Julio Reposado, Hennessy VS cognac, Johhny Walker Red Label, Smirnof, Tanqueray gin, Sierra tequila silver/gold ) - 200e

-Doplata LUXURY separe sa 4 Premium flaše pića po izboru (Moet, Johnny Walker Black Label, Belvedere, Hendrick's Gin, Tequila Don Julio Blanco, Tequila Don Julio Reposado, Hennessy VS cognac) - 500e

-Doplata za PRISTAN separe sa 6 Premium flaša pića po izboru (Moet, Johnny Walker Black Label, Belvedere, Hendrick's Gin, Tequila Don Julio Blanco, Tequila Don Julio Reposado, Hennessy VS cognac) – 1.000e

 

MAPA PROSTORA:

 

Informacije i rezervacije

 

INFORMACIJE I REZERVACIJE: 062 111 22 33

Standardni poziv, SMS, Viber, Whats App.

 

Mogućnost uplate iz inostranstva. Mogućnost dostave karata na teritoriji Srbije.

 

Rezervacija za Splav Pristan

Rezervišite svoju kartu na dočeku, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Lokacija

Pregled ponude

Broj impresija Broj impresija


12379

Broj opširnih pregleda Broj opširnih pregleda


98