Splav Port - Nova godina, Doček Nove godine 2021

splav port nova godina

Doček nove godine - Program


MUZIKA:

Scandal Bend

PIĆE:

Neograničeno

CENA:

 Od 30€

KONTAKT: 062/262-212

 

Nova godina 2021 - Splav Port


SPLAV PORT by Community 
je novootvoreni beogradski splav čiji će vas enterijer ostaviti bez daha. Već nakon prve sezone postao je jedan od najposećenijih beogradskih splavova. Klub splav Port se nalazi na ušću Save u Dunav, sa fenomenalnim pogledom na Kalemegdan i Sabornu crkvu.


Ekskluzivni ambijent splava Port u novogodišnjoj noći dobije poseban duh. Okupite vaše omiljeno društvo i dočekajte Novu godinu uz vaša omiljena pića na poznatom splavu Port na Novom Beogradu. 

 

MUZIKA Splav Port :

 
Kroz novogodišnju noć uz najbolje hitove zabavljaće vas - SCANDAL BEND!PIĆE Splav Port :

 
Neograničena konzumacija domaćih alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom čitave večeri.


 

CENA Splav Port :

 

Rezervacije se doplaćuju po grupnom sistemu i različitih su cena u zavisnosti od pozicije u lokalu, kao i komoditeta i ponude (videti na mapi sedenja ispod).

  • Barski stolovi 40€ uz minimum 4 kupljene karate (moguće je da 2 ili 3 osobe plate pola barskog stola 20€ i da budu spojene sa još 2, 3 osobe koje će to isto da urade)
     
  • Mali separei 100€ uz minimum 5 kupljenih karata, uz svaki mali separe dobija se jedna flaša stranog žestokog pića po izboru gratis
     
  • Veliki separei 150€ uz minimum 7 kupljenih karata, uz svaki veliki separe dobija se jedna premium flaša stranog žestokog pića po izboru gratis


KONTAKT TELEFON: 062/262-212

 

 

MAPA SEDENJA 

splav port nova godina mapa sedenja

Informacije i rezervacije

 


KONTAKT TELEFON: 062/262-212

Rezervacija za Splav Port

Rezervišite svoju kartu na dočeku, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Lokacija

Pregled ponude

Broj impresija Broj impresija


341897

Broj opširnih pregleda Broj opširnih pregleda


2492