Splav Lasta - Nova godina, Doček Nove godine 2021

splav lasta nova godina

Doček nove godine - Program


MUZIKA:

Live bend/DJ

PIĆE:

All Inclusive

HRANA:

Ketering

CENA:

32€

KONTAKT: 062/262-212

Nova godina 2021 - Splav Lasta

 

Splav Lasta Nova godina je pravo osveženje u moru raznih dočeka u Beogradu. Lasta splav poznat je po odličnom provodu u letnjoj sezoni uz sjajne nastupe poznatih DJ - eva, kako naše, tako i svetske scene. Ovaj splav još i nazivaju beogradski Majami, jer je ambijent ukrašen prelepim palmama koje daju utisak kao da ste na nekoj tropskoj destinaciji. 


U novogodišnjoj noći na splavu Lasta očekuje vas All Inclusive ponuda, što znači neograničena konzumacija alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom cele večeri, kao i sjajni ketering. Ljubazno i profesionalno osoblje će vam pružiti dodatni užitak u ovoj magičnoj noći na splavu Lasta. 

 

MUZIKA Splav Lasta:


U novogošnjoj noći uživaćete u fantastičnom bendu i dinamičnom setu Dj-a. Uživaćete u najvećim hitovima današnjice i doživeti nezaboravan provod koji ćete dugo pamtiti. 

Obećava se sjajan repertoar i neviđeni spektakl a mi smo sigurno da ćete potpuno uživati. 

 

PIĆE Splav Lasta:


U novogodišnjoj noći na splavu Lasta vas očekuje neograničena konzumacija domaćih alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom cele večeri. 

 

HRANA Splav Lasta:


Ketering

 

CENA Splav Lasta:


Cena karte iznosi 32€ i podrazumeva All inclusive ponudu. Piće će biti neograničeno tokom cele večeri i uživaćete u sjajnim ukusima kateringa koji je osmišljen sa posebnom pažnjom.

 

Informacije i rezervacije

 

KONTAKT TELEFON: 062 262 212 

Rezervacija za Splav Lasta

Rezervišite svoju kartu na dočeku, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Lokacija

Pregled ponude

Broj impresija Broj impresija


70869

Broj opširnih pregleda Broj opširnih pregleda


168