Magazin

Slađa Allegro za doček Nove 2020 godine u restoranu Hollywood

Slađa Allegro za doček Nove 2020 godine u restoranu Hollywood

Jedna od najpopularnijih pevačica današnjice, Slađa Allegro, za doček 2020 godine nastupiće u restoranu Hollywood na Ledinama!
 

Ova pevačica fenomenalnog glasa, prelepog osmeha, osoba je koja zrači harizmom. Zbog načina na koji peva, kao i repertoara, puni klubove, kafane i splavove. Svi podjednako vole i njene pesme, kao i one koje izvodi umesto svojih kolega. 
 

Slađa Allegro

Slađana Dragaš, devojačko Vujičić, pooznatija kao Slađa Allegro, rođena je u Beogradu, tačnije u Obrenovcu, 29. juna 1979. godine. Detinjstvo je provela sa mlađom sestrom Sandrom i braćom, kao i sa bakom i dedom, jer su joj roditeljimnogo radili. Leto je vrlo često provodila na selu u blizini Lajkovca.
 

Odrastala je u muzičkoj porodici, kako po majčinoj, tako i po očevoj strani. Baka i mama su joj pevale u horu, a tata je svirao harmoniku. Od četvrte godine počela je da se bavi folklorom, gde se zadržala 13 godina, odnosno do 1999. godine. Tada je upoznala i članove svog budućeg  benda Allegro. Božidar Boža Popović, gitarista, tada je svirao violinu, a Saša Nikolić Šaran je bio bubnjar i igrač. 
 

Slađana je osnovnu školu i gimnaziju završila u Obrenovcu, a potom je upisala Višu poslovnu školu. Mešutim, nije završila, jer je muzika bila jača.
 

Godine 1999. počela je da peva sa bendom Frenky, a ubrzo, 2001. godine, zapevala je u Allegro bendu. 
 

Frenki, je bio osnivač pop-rok benda sa istim imenom, a Slađu je poznavao, jer je poznavao njenog oca. Pozvao je da postane članica, što je ona prihvatila i zadžala se dve godine. Tada su snimali za City records, a album je nosio ime "Ovaj svet".  
 

Boža i Šaran su je 2001. godine pozvali da peva sa njima u bendu, zajedno sa Stefanom Pavlovićem, Svetozarom i Vladimirom Antićem. Ekipa je nastupala u kafićima i klubovima u Obrenovcu. 
 

Godine 2005. izašao je njihov prvi album, a tada je pesma "Živim za to" postala hit. Drugi album izašao je dve godine kasnije, a  nakon ovoga izlaze pesme "Kao da nema me", "Imendan". Album "Alegro bend live" (2011) sadrži i pesme "Hiljadu zima" i "Na tvojoj strani".
 

Pesme "Život bez tebe ne živim" i "Neka ide život" postali su mega hitovi, a žurka je i danas uvek kao da je Nova godina kada ih neko otpeva ili zavrti DJ!
 

Bend je postao vrlo poznat. U junu 2014. godine izašao je singl "Grešne duše", a album "Alegromanija" pojavio se sledeće godine na tržištu, sa nekoliko spotova.
 

Slađa je u februaru 2016. godine napustila bend i počela da peva samostalno, odnosno solo, uz dopuštenje da koristi ime benda uz svoje.
 

Nastavila je da sarađuje sa Šaranom i objavila je pesmu "Jelen" (2016), "Afrika", a 2017. godine je objavila CD "Projekat za plakanje". Ovaj poseban album ima 15 narodnih pesama, a posvećen je njenom preminulom ocu. Prošle godine snimila je "Bataljon". Sarađuje i sa Božidarom.
 

Udala se za ekonomistu Zorana Dragaša, sa kojim ima ćerku Milu.

 


Hollywood Ledine

Restoran Hollywood Ledine nalazi se u Surčinskoj 19b, u Beogradu. Enterijer čine dva bazena, osam fontana. Ambijent je vrlo ekskluzivan, a sadrži ambijentalnu LED rasvetu. Poseduje 400 parking mesta, koja su pod video nadzorom. U blizini restorana nalazi se 20 apartmana sa dva, tri ili četiri ležaja. Oni su namenjeni gostima koji nisu iz Beograda ili onima koji požele da produže svoj novogodipnji boravak.
 

Prošle godine ovde su za docek nastupali Marija Šerifović i Boban Rajović, uz bogat meni, ponudu pića i mogućnost za VIP rezervacije.
 

Gde nastupaju drugi pevači pročitajte u tekstu: Gde nastupaju pevači za doček Nove 2020 godine?

Foto: Facebook / SladjaAllegroBand

Spremili smo za Vas:Popularne ponude

LOVE HOUSE EVENT CENTAR

LOVE HOUSE EVENT CENTAR

RESTORAN KOŠUTA

RESTORAN KOŠUTA

PERLA EVENT HALL

PERLA EVENT HALL

Hotel Balašević

Hotel Balašević