Magazin

Najbolja muzika za doček Nove godine

Najbolja muzika za doček Nove godine

 O ukusima ne vredi raspravljati, naročito kada je reč o muzičkom ukusu. Svaka vrsta muzike je sjajna na svoj način i svaka ima svoje fanove. A kakvu muziku očekujemo najluđe noći u godini, tog čuvenog 31. decembra?

 
Doček Nove godine je najveseliji dan u godini, jer smo svi spremni da na ovaj dan prošlost ostavimo iza sebe i oberučke dočekamo sve nove prilike! Upravo zato je odabir muzike od izuzetne važnosti za doček – bez vesele muzike teško da se možemo dobro provesti!
 
Muzika u beogradskim klubovima

Doček je uvek događaj koji se dugo prepričava, naročito ako sve bude baš po našoj volji: mesto, društvo, atmosfera i muzika. Beograd je jedno od omiljenih gradova za doček Nove godine, sa punim pravom: mesta za provod ima „na svakom ćošku“ što znači da su u našu prestonicu svi dobrodošli! I oni koji vole domaću muziku, bilo da je to rock, pop ili narodna muzika i oni koji su zaljubljenici u hitove strane muzike. 
 
Ako ste ljubitelji narodne muzike – kuda za doček?
 
Zna se – kad se slavi, narodna muzika je uvek pravi izbor. Pa tako je i za doček Nove godine. Mnogi su ljubitelji strane muzike, bilo da je to pop, rock, r’n’b ili neki drugi muzički pravac ali Novu godinu obožavaju da dočekaju uz najveće hitove narodne muzike. Zato su kafane te koje su uvek pune, a kada je reč dočeku Nove godine u Beogradu – karte za doček u popularnim beogradskim kafanama su uvek među prvima rasprodate!
 
Ako se razmišljate gde će biti najbolja muzika za doček – imamo nekoliko predloga za vas! 
 
Kafana Gaučosi je broj jedan kada je reč o sjajnoj atmosferi i dobroj muzici! Nastupi bendova su u ovoj kafani „kao dobar dan“, pa se tako očekuje i za doček Nove 2019. godine! Kafana Džentlmen i Dama svečano se otvara 31. decembra, pa nije li to dovoljan razlog da baš ovde dočekate Novu godinu? Jedan od najluđih dočeka svakako vas očekuje u Kafani Stara pesma – cene pića za doček su redovne, a nastup Mede i Ivane Bojanović će začiniti čitavu novogodišnju priču. :)
 
Ne razmišljajte previše – samo delajte! Odaberite omiljenu beogradsku kafanu i baš u njoj dočekajte Novu 2019. godinu! :)
 

Spremili smo za Vas: