Magazin

Kuda za doček?

Kuda za doček?

 Deseti mesec je u godini, što znači da doček najluđe noći kuca na vrata. Ma koliko nam se činilo da ima još vremena, setite se samo kako je subotom i nedeljom ponekad teško pronaći klub koji nije u potpunosti rezervisan. Ako vam se prethodni scenario desio nekoliko puta, ne dozvolite da vam se to desi za doček 2019. godine.

Trenutno razmišljate sa kojim društvom biste dočekalu Novu godinu, da li biste otputovali na neku destinaciju, koliko novca vam je potrebno, ili pak da ostanete u Beogradu... opcija je mnogo, a sat otkucava.
 
Ukoliko vam je plan doček Nove godine u Beogradu, predstavljamo vam samo nekoliko mesta gde možete da očekujete sjajan provod i nezaboravno novogodišnje veče:
 
Ova kafana je mnogima favorit za doček Nove godine, i to iz nekoliko razloga: cene pića su regularne, sjajna lokacija na Dorćolu, sjajna muzika i sigurno najluđi provod uz najveće hitove. Nova godina u Kafani Gaučosi je pravi izbor ukoliko volite kafansku atmosferu, stare (a i nove) hitove narodne muzike.
 
Jedno od najposećenijih mesta u Beogradu sigurno će organizovati nezaboravan doček. Polako ali sigurno se sve organizuje za najluđu noć u godini, a baš vi možete biti među prvima koji će rezervisati mesto po izboru.
 
Kafana poznata po provodima do ranih jutarnjih časova, po sjajnim nastupima, je mesto koje će vam sa sigurnošću obezbediti nezaboravan novogodišnji doček u Beogradu. Što bi se reklo, biće to sigurno doček kao iz Bajke. Koji će se dugo prepričavati.
 
Ako ostajete u Beogradu za doček (ili putujete baš za doček u prestonicu), Kafana Ambasada je sigurno dobar izbor. Moramo da vam priznamo, ova kafana svoja vrata nikada ne zatvori pre 04h ujutru, a kako će li tek biti za Novu godinu... Naročito ako ste ljubitelji pop i folk muzike, nema boljeg mesta za doček Nove godine.
 
Već ste okupili ekipu? Dogovor je pao da će se Nova godina dočekati u Beogradu? Ostao je još samo jedan korak – da pozovete 062-262-212. Zakažite doček na vreme.
 

Spremili smo za Vas: