Magazin

Marija Šerifović za doček 202 godine u hotelu Holiday Inn

Marija Šerifović za doček 202 godine u hotelu Holiday Inn

Kada je u pitanju Nova godina u Beogradu hotel Holiday Inn sigurno će imati mnogo zainteresovanih, a verujemo da će se tražiti karta više. Razlog je jednostavan - prilika da se sluša Marija Šerifović uživo nije tako česta!

 

Marija Šerifović

 

Marija Šerifović rođena je u Kragujevcu, 14. novembar 1984. godine. Kao devetnaestogodišnja devojka,  2003. godinepočela je karijeru.Tada je snimila prvi album. Poznata je po hitovima Molitva, U nedelju, Ja volim svoj greh, Sama i nervozna, Pametna i luda, Deo prošlosti, 11.
 
Pobeda na Pesmi Evrovizije 2007. godine najveći je Marijin uspeh u dosadašnjoj karijeri. Nastupala je u Helsinkiju sa pesmom Molitva. To je ujedno bila i prva pobeda države Srbije na ovom festivalu.
 
Marija je, kada je reč o obrazovanju, završila gimnaziju i nižu muzičku školu u Kragujevcu. Nakon toga se preselila u Beograd.
 
Danas učestvuje kao član žirija u emisiji Zvezde Granda. Sada ima priliku da bude mentor mnogim mladim pevačima koji počinju svoju karijeru, kao što je to Džejla Ramović.
 

Hotel Holiday Inn Beograd
 
 
Hotel Holiday Inn nalazi se na na Novom Beogradu, na svega nekoliko minuta vožnje od Sava Centra. Odlikuje ga prirodno osvetljene i potpuno opremljene sale, njih ukupno sedam. Zbog toga je poznat kao mesto za uspešne sastanke. Ovaj hotel deo je kompanije Belexpocentar.
 
Prostor je veoma prilagodljiv, a već se dokazao kao odličan domaćin za događaje kao što su najveće žurke. Baš tako je bilo prošle godine, kada je ovo mesto okupilo sve one koji su za doček želeli da čuju Seku Aleksić. Nova 2019. godina dočekana je na prostoru od 2.500 kvadrata. Gosti su ovde uživali i u odličnoj hrani, dok su se dobro provodili. Hrana je podrazumevala predjelo, glavno jelo, kao i slatkiše. Naravno, širok izbor pića se podrazumevao, koji je samo doprine odličnoj atmosferi.
 
I ovaj put kada je u pitanju Nova godina hotel Holiday Inn ima plan da 2020. godina bude dočekana na isti način, pa i bolje!
 
 
 
Kako da rezervišete karte za doček Nove 2020. godine u hotelu Holiday Inn?
 
 
 
Ukoliko želite da za doček Nove 2020. godine uživate uz Mariju Šerifović, onda bi trebalo da pozovete ili pišete na 062/262 212 (Viber ili WhatsApp).
 
Cene ulaznica za doček u hotelu Holiday Inn, odnosno u Belexpocentru, kreću se od 70 € do 120 €. Cena zavisi od izabranog stola u sali. U nju je uključeno mesto za svečanim stolom, kao i neograničena konzumacija pića i bogata večera u vidu švedskog stola.
 
Prostor je izdeljen po zonama. Plava, odnosno  blue zona košta 70 evra, zelena, odnosno green zona košta 80 evra, purple, odnosno ljubičasta zona košta 90 evra, orange, odnosno narandžasta zona košta 100 evra i black, odnosno crna zona košta 110 evra, dok crvena zona košta 120 evra. 
 
Ono što dobijate su različite vrste pića, od onih žestokih do kafa, a kada je reč o hrani tu su bogato predjelo, glavno jelo, salate i mnogobrojni deserti. Možete da birate: pite, salate, paste, posne sarmice, rolovano svinjsko pečenje u kori od začinskog bilja i oraha sa krem sosom od belog vina i pečuraka, roštilj, filete ribe, kao i plazma kolač, medenu pitu, mus od čokolade i mnogo toga još, podjednako ukusnog.
 

Ako vas zanima još ponuda, pročitajte naš tekst i potražite više detalja: Gde nastupaju pevači za doček Nove 2020 godine?

Spremili smo za Vas: