Magazin

Jana i Uroš Živković za doček Nove 2020 u Event centar Nera

Jana i Uroš Živković za doček Nove 2020 u Event centar Nera

Od dočeka Nove godine deli nas nekoliko meseci.Većina bi rekla - ima dovoljno vremena. Ipak, event centar Nera jedan je od ugostiteljskih objekata u glavnom gradu Srbije  koji je odlučio da ne rizikuje.

Već sada znaju koga će ugostiti tog 31. decembra 2019. godine. Doček 2020 biće spektakularan, zahvaljujući jednoj dokazanoj zvezdi i jednoj koja je još u povoju. Izgleda da menadžment Nere ništa nije prepustio slučaju. Spoj iskustva, velikih hitova, maldosti i talenta, svakako će biti dobitna kombinacija!
 

Jana - pevačica čija je bar jedna pesma na redovnom repertoaru svih pevača

Možda niste znali, ali Jana se zapravo zove Dragana Stanojević Todorović! Rođena je u Babinom Mostu u opštini Obilić na Kosovu i Metohiji 15. mart 1974). Završila je srednju muzičku školu Stevan Mokranjac u Prištini. Ovde je neko vreme predavala muzičko vaspitanje.

Preselila se u Minhen, u Nemačku, gde živi od 1997. godine. Udata je za Ivana Todorovića, vlasnika VIP produkcije, koja je sada BN music. Sa njim ima ćerku, koja se zove Kristina Džulijen Todorović. Rođena je 2. novembar 2006. u Las Vegasu.

Janini ajveći hitovi su: Šta će ti pevačica, Ostavi mi drugove, Prolaznica, Robinja, Kući, kući i Barabar.

Poznate su i  njene pesme: Tuge mi dovoljno, Piješ ne nudiš, Crna kutija, Evo ja ću, Tužni se smeju najlepše, Odvedi me srećo, Koje li su boje njene oči, Lune Lune, Samica, Ko visoko leti, Troši me ove noći, Pa nek sama večera, Prevara do prevare, Jana 2, Princeza i druge.
 

Uroš Živković - mlada nada

Mladi Uroš Živković rođen je 1999. godine u Beogradu. Pažnju je privukao nastupom u takmičenju Zvezda Granda, odnosno desetoj sezoni, koja je trajalatokom 2015. godine. Tada je osvojio drugo mesto, iza Ibre Bublina. Kao mali trenirao je fudbal, a završio je Srednju hemijsko tehnološku školu.

Njegov talenat za pevanje je neosporan, a u takmičenju se proslavio izvođenjem pesama slavnog Šabana Šaulića i Ljube Aličića. 

Svoj prvi singl snimio je prošle godine, a naziv pesme je Hiljadu puta. Do sada je snimio i Štikle, Lutko moja, Stanje za plakanje.

 

 

Event centar Nera

Event centar Nera nalazi se u mirnom delu Beograda, na svega 6 km od Savezne skupštine. Pozivionirana je u okviru sportsko-rekreativnog centra Arena, na Zrenjaninskom putu br. 106.

Poseduje veliki, privatni parking, koji je obezbeđen fizicko-tehničkim obezbeđenjem i video nadzorom. To vam omogućava da nesmetano provedete nezaboravne trenutke.

Sale kompleksa Nera su arhitektonski idealno rešene bez ijednog unutrašnjeg stuba. Kada je docek, dvorana je posebno ukrašena, opremljena i osvetljena.

Iskusni kuvari i poslastičari Nere probudiće vaše čulo ukusa na najpozitivniji način, a  stručni dekoraterski tim učiniće da provedete novogodišnju noć u nezaboravnom ambijentu.

Prošle godine, ovde je za doček Nove godine nastupala Dara Bubamara sa bednom, uz podršku Igora Lazića i Dragice Zlatić.

 

Doček Nove godine 2020
 

Svi vrlo dobro znamo da kada je doček nove godine Beograd "gori" i nema mesta gde nije dobar provod. Međutim, ako želite već sada da rezervišete provod uz najveće zvezde, pogledajte tekst Gde nastupaju pevači za doček Nove 2020 godine?

Ako ni vi ništa ne prepuštate slučaju, onda več sada osigurajte provod za kraj godine!

 

Foto: Facebook

Spremili smo za Vas: