Magazin

Ana Bekuta za doček Nove 2020 godine u restoranu Topčiderac

Ana Bekuta za doček Nove 2020 godine u restoranu Topčiderac
Pravo ime Ane Bekute, jedne od naših legendarnih pevalica narodne muzike je Nada Polić. Ona će u novogodišnoj noći, za doček 2020 uveseljavati sve koji odaberu restoran Topčiderac.
 
Ana je rođena je u Pribojskoj Banji, 6. septembra 1959. godine. Njen opstanak na setradi broji se postoji više od 30. godina.
 
Nada, odnosno Ana do sada je snimila čak 18 albuma. Na njima su neki od neprolaznih hitova, kao što su: Ja nisam rođena da živim sama, Ti mi trebaš, Rano moja, Bekrija, Ostavljena, Veseljak, Imam jedan život, Oluja, Kralj ponoći, Zlatiborske zore, Zavoleh te, Sve sam stekla sama, Umri muški, Uspomene, Treba vremena, Crven konac, Brojanica, Manite se, ljudi.
 
Nada je najstarija ćerka majke Milice i oca Branka Polića. Ima i dve sestrem koje su mlađe od nje. U Priboju je završila gimnaziju. Kao devojčica nastupala je u školskom horu i u kulturno-umetničkom društvu. Davne 1974. godine takmičila se za "Prvi glas Priboja". Tada je osvojila drugo mesto.
 
Svoj prvi pevački angažman imala je 1980. godine. Narednih pet godina pevala je po restoranima i hotelima širom tadašnje države, Jugoslavije, a provodna njenim nastupima je tada, kao i sada, bio kao da je Nova godina!
 
Umetničko ime Ana Bekuta predložio joj je 1985. godine Predrag Vuković Vukas. Tada je na sceni bilo nekoliko Nada koje su se bavile narodnom muzikom. To su Nada Topčagić, Nada Mamula, Nada Obrić. Tako je ovo bio odličan potez!
 
Iste godine Bekuta je snimila prvi album za PGP-RTB sa nazivom "Ti si mene varao". Na njemu se nalazi jedan od njenih najvećih hitova "Ja nisam rođena da živim sama". Potom su se ređali albumi "Ti mi trebaš" (1986) sa istoimenim hitom, "Samo ti" (1987) i "Uvek postoji nada" (1988). Albume iz 1991., 1993. i 1995. godine obeležili su veliki hitovi: Tugo moja crnooka, Tu sam ruku da ti pružim, Bekrija, Ostavljena, Veseljak, Imam jedan život, Pitaš kako živim, Oluja, Ne žalim ja i Taj život moj.
 
Pre 23 godine, odnosno 1996. godine, objavila je album "Opet imam razloga da živim". Tada su svet ugledali hitovi: Kralj ponoći, Zlatiborske zore, Sve sam stekla sama, Umri muški, Zavoleh te, Opet imam razloga da živim.
 
Za Grand produkciju počela je da snima 1999. godine. Tada je izašao album sa kog su se izdvojile popularne pesme Uspomene, Ne živim sama i Godinama.
 
Sa albuma koje je potom objavila 2001., 2003. i 2005. godine izdvojile su se pesme: Crven konac, Kako da te ljubim posle nje, Treba vremena, Brojanica, Otkud baš ti.
 
Albumi iz 2009. i 2013. godine doneli su  pesme_ Blago meni, Oči crne, oči lažne, Pao mrak, Hvala, ljubavi, Voli me, voli i Što je moje, to je samo moje. Nakon nekoliko pojedinačnih pesama, objavljenih od 2014. do 2017. godine, prošle godine Ana Bekuta je objavila album "Ime sreće".
 
Ovu pevačicu  i dalje rado slušaju sve generacije, a njena popularnost ne opada. Često nastupa u klubovima, kafanama i na splavovima. Kada je doček Nove 2020 godine u pitanju, verujemo da će u Topčidercu žurka biti za prepričavanje!
 
Kada je reč o privatnom životu, Ana je od 2012. godine u vezi sa nekadašnjim srpskim ministrom Milutinom Mrkonjićem. Majka je jednog sina, ali i baka dvoje unučadi.
 

 

Restoran Topčiderac
 
Restoran Topčiderac je mesto sa gastronomskim specijalitetima, premium uslugom i modernim dizajnom. Krasi ga internacionalna kuhinja sa posebnim naglaskom na srpske, domaće specijalitete. Ovo je delo ruku velikog tima kulinarskih majstora. Topčiderac je mesto koje spaja duh starog Beograda, prirodu i istoriju. Ovde možete da uživate i u jednoj od najvećih i najlepših bašti prestonice.
 
Gde nastupaju drugi pevači pročitajte u tekstu: Gde nastupaju pevači za doček Nove 2020 godine?
 
 
Foto: Facebook / anabekutaa1
 

Spremili smo za Vas:Popularne ponude

PERLA EVENT HALL

PERLA EVENT HALL

Hotel Balašević

Hotel Balašević

Event centar Victory

Event centar Victory

LOVE HOUSE EVENT CENTAR

LOVE HOUSE EVENT CENTAR