Cafe Scenarium - Nova godina, Doček Nove godine 2024

cafe-scenarium-nova-godina

Doček nove godine - Program


MUZIKA:

DJ hits

PIĆE:

All Inclusive

HRANA:

Meze

CENA:

50€

KONTAKT: 062 111 22 33

 NOVA GODINA 2025 - Cafe Scenarium 
 
 Ukoliko ste u potrazi za idealnim mestom za proslavu Nove godine, predstavljamo vam Cafe Scenarium. Cafe Scenarium je jedan od najlepših kafića u ovom delu grada i sigurni smo da ćete biti očarani.
 
Cafe Scenarium Beograd Nova godina 2025 pruža nezaboravno iskustvo spoja vrhunske kulinarske umetnosti i sofisticiranog ambijenta. Enterijer odiše elegancijom, stvarajući savršen sklad između modernog dizajna i topline.
 
Restoran je smišljen je po uzoru na jedan od najpoznatijih kafića u Rio De Žaneiru. U duhu Brazila, enterijer unutrašnjosti izgleda rustično i sa prijatnom dozom modernog. Boje se savršeno uklopaju, dominiraju prljavobela i siva boja, a rustične sitnice će vam potpuno ulepšati ugođaj u ovom restoranu. Neka kafe Scenarium bude vaš izbor i uživaćete u opuštenosti i priajtnom ambijentu koji vam nudi.
 
 

CAFE SCENARIUM NOVA GODINA 2025

 
 
Cafe Scenarium Nova godina - Široka paleta pića, od izvrsnih vina domaćih i stranih vinarija do kreativnih koktela i odličnih rakija, zadovoljava i najistančanije ukuse i sigurno će vam se dopasti. Hrana u Scenariumu predstavlja pravu poslasticu za gurmane. Svaki zalogaj nosi pečat pažljivog odabira najkvalitetnijih sastojaka i majstorske pripreme. Meni oduševljava raznolikošću, nudeći vrhunske specijalitete koji mame nepce.
 
Scenarium je idealno mesto za doček Nove godine. Atmosfera prožeta sofisticiranim šarmom čini svaki trenutak posebnim. Uživanje u ukusima, elegantnom enterijeru i euforiji dočeka Nove godine čini posetu ovom restoranu nezaboravnim iskustvom.
 
 
INFORMACIJE I REZERVACIJE: 062 111 22 33
 

MUZIKA Cafe Scenarium:

 

DJ će biti zadužen za najveće hitove i nezaboravnu atmosferu u najluđoj noći.

PIĆE Cafe Scenarium:

 

Neograničena konzumacija domaćih pića predviđenih ponudom. 

HRANA Cafe Scenarium:

 

U novogodišnjoj noći uživaćete u vrhunskoj ponudi meza.

CENA Cafe Scenarium:

 

Cena ulaza je 50€.

 

Informacije i rezervacije

 

INFORMACIJE I REZERVACIJE: 062 111 22 33

 

Standardni poziv, SMS, Viber, Whats App.

Mogućnost uplate iz inostranstva. Mogućnost dostave karata na teritoriji Srbije.

 

 

Rezervacija za Cafe Scenarium

Rezervišite svoju kartu na dočeku, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Lokacija

Pregled ponude

Broj impresija Broj impresija


75032

Broj opširnih pregleda Broj opširnih pregleda


320