Arhiva: Villa Maska doček 2017. - Nova godina, Doček Nove godine 2023

Villa Maska - nova godina beograd 2017

Doček nove godine - Program


MUZIKA:

Magic beans (pop-rock)

PIĆE:

po regularnim cenama

HRANA:

Maska tanjir

CENA:

od 3000 rsd

KONTAKT: 062/262-212

Nova godina Beograd 2017. Kada poželite da se osetite prijatno, lepo u nekom egzotičnom prostoru, jedinstvenom u Beogradu, dovoljno je da dodjete na tihi, stari Vračar u blizinu Hrama Svetog Save, u Rankeovu ulicu 7, gde se nalazi Villa Maska ušuškana među drugim starim, lepim kućama...Vila je sazidana još davne 1926. Godine, renovirana je u lokal koji je sastavljen od café-a, restorana i kluba u kome možete uživati u zvucima žive muzike  koji Vas sigurno neće ostaviti ravnodušnim!
Atmosfera odiše egzotikom sa Dalekog Istoka i starinskim komadima nameštaja naših baka, sve to ukomponovano do detalja nepogrešivim ukusom samih vlasnika. Samo ćemo Vam reći da kada kročite u 'Villu Maska' imaćete utisak da ste dosada živeli u crno-belom filmu! Dođite na doček Nove godine 2016 Beograd
 

 

Muzika:

 

U toku novogodišnje večeri zabavlje će vas bend Magic beans, koji će izvoditi  pop i rock and roll hitove strane I domaće.

 

Hrana i piće:

 

U cenu aranžmana ulazi Maska tanjir (njeguški pršut sa selekcijom stranih sireva,maslinama I voćem), bela pizza kao I čaša penušavog vina u ponoć.

Piće se naplaćuje po utrošku po regularnim cenama lokala.

Informacije i rezervacije

 

Cena dočeka iznosi u predprodaji koja traje do 24.12.2016. 3000 rsd-a, dok nakon toga cena će iznositi 3500 rsd-a.
 

Adresa i kontak telefoni:

Rankeova 7,
mob.tel. 062/262-212

Rezervacija za Arhiva: Villa Maska doček 2017.

Rezervišite svoju kartu na dočeku, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Lokacija

Pregled ponude

Broj impresija Broj impresija


126565

Broj opširnih pregleda Broj opširnih pregleda


355