Arhiva: Kafana Jazbina - Doček 2017. - Nova godina, Doček Nove godine 2022

Arhiva: Kafana Jazbina - Doček 2017.

Doček nove godine - Program


MUZIKA:

ozvučene tamburice + trubači u ponoć

PIĆE:

neograničeno domaće piće

HRANA:

srpsko meze

CENA:

30 €

KONTAKT: 062/262-212

Kafana Jazbina nalazi se na adresi Bulevar Kralja Aleksandra 89, dok je ulaz iz ulice Luke Vukalovića. Ova popularna prestonička kafana postoji već šest godina i za to vreme stekla je ogroman broj stalnih gostiju, kao i veliku reputaciju. Kafana Jazbina važi za jedno od najlepših boemskih mesta u našoj prestonici i uvek pruža vrhunski i neponovljivi provod.

 

Svojim gostima kafana Jazbina pruža maksimalno uživanje u svim čarima boemskog života. Kafana Jazbina nesumnjivo je sinonim dobrog provoda, i za vaše uživanje otvorena je do dva sata iza ponoći. Kafana Jazbina jedna je od retkih kafana koja radi čak sedam dana u nedelji i uvek je tu da vam pruži izvanredan provod. Svakog dana kafana Jazbina nudi vam provod drugačijeg koncepta, a tu su i redovne promocije pića. Na promocijama su, u zavisnosti od dana, razne vrste fantastičnih rakija, nezaobilazni Johnnie Walker, Smirnoff i drugo. Ono što je takođe bitno napomenuti jeste da čak i kada nema promocija, cene su vrlo pristupačne i pogodne za svačiji džep.


Enterijer zaista zadovoljava visoke estetske kriterijume. Odrađen je u kombinaciji cigle i drveta, a posebnu čar daje misteriozno osvetljenje. Što se muzike tiče, program zadovoljava visoke standarde. Kafana Jazbina svoj repertoar usmerava žanrovski ka kvalitetnoj pop, folk i starogradskoj muzici. Repertoar, kao i sastavi, uvek su pažljivo birani sa samo jednim ciljem: da gosti kafane Jazbina budu maksimalno zadovoljni i da nemaju nikakve zamerke. Izvođači koji ovde nastupaju imaju mnogo profesionalnog iskustva, sposobnost da vrlo lako prepoznaju strukturu publike i da joj se prilagode, a samim tim i uvek naprave atmosferu za pamćenje.


Kafana Jazbina je kapaciteta od 160 ljudi, a raspoloženje uvek na zavidnom nivou. Kafana Jazbina često ističe da je upravo ona mesto gde uđeš sam, a izađeš sa minimum dva kuma. Atmosfera je uvek prijatna, a svi, od gostiju do konobara, spremni za druženje i veselje. Kada god da posetite kafanu Jazbina provešćete se sjajno i ono što je sigurno jeste da se nećete pokajati.

Informacije i rezervacije

 

062/262-212

Bulevar Kralja Aleksandra 89

Rezervacija za Arhiva: Kafana Jazbina - Doček 2017.

Rezervišite svoju kartu na dočeku, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Lokacija

Pregled ponude

Broj impresija Broj impresija


86653

Broj opširnih pregleda Broj opširnih pregleda


103