Dragstor Play

Dragstor Play

 

 

Splav Dragstor Play je zimski klub i nalazi se u unutrašnjem zatvorenom delu letnjeg Splava Play.

 

Splav Dragstor Play je zimski klub namenjen ljubiteljima elektronskog zvuka, a radi zimi, petkom i subotom kao klub od ponoći do 04h.

 

Splav Dragstor Play zajedno otvaraju glumci i braća Bane i Sergej Trifunović i maneken Vlada Vuksanović.

 

Po ugledu na svetske klubove, splav Dragstor Play, pored fantastično uređenog enterijera i vrhunskog dizajna, nudi i besprekornu uslugu.

 

Veliki broj nasmejanih hostesa trude se da svako pronađe svoje mesto i da sve protekne u najboljem redu. Ljubazni domaćini vas redovno sačekaju na ulazu splava, tako da ćete definitivno doživeti i iskusiti fenomenalno i drugačije veče od ostalih.

 

Splav Dragstor Play je uveo potpuno novu kategoriju zabave na vodi, i uopšte jedan potpuno novi koncept koji objedinjuje spoljnu arhitektonsku svedenost objekta. Atraktivan, ugodan i topao enterijer izveden od biranih prirodnih materijala, vrhunsku ugostiteljsku uslugu, prijatno i predusretljivo osoblje spremno da vam ugodi i izađe vašim željama u susret.

 

Splav Dragstor Play je takođe i mesto koje u duhu mesta na kome se nalazi (ušće) postaje platforma susreta raznih i različitih kultura, nacija, ukusa, pogleda na svet, koji dolaze ovde da bi osvežili svoja čula, pronašli inspiraciju ili muzu, ili se jednostavno prepustili uživanju.


 

Adresa: kod Muzeja savremene umetnosti na Ušću

Informacije i rezervacije: 062-262-212

Galerija slika

Informacije i rezervacije: 062-262-212

Lokacija