Restoran Sent Andrea

Restoran Sent Andrea

 

Restoran Stara Sent Andrea predstavlja pravi gastro luksuz na obali Dunava.

 

Restoran Stara Sent Andrea deo je romantične istorije Zemuna, svedočanstvo boemskog nasleđa ovog dela grada, ali i ogledalo načina na koji se tradicija osavremenuje uz uvažavanje prošlosti i vremena kada su kafane bile mesta sa dušom, oaze veselja, istinskog hedonizma i gastronomskih užitaka.

 

Restoran Stara Sent Andrea jedan je od malobrojnih restorana sa stalnom ponudom jadranske morske ribe. Svakog četvrtka i petka, pravo sa ulcinjskih ribarskih koča, ekskluzivno za goste ovog restorana stižu sveži, tek izvađeni jadranski ulovi. U restoranu Stara Sent Andrea se i svi drugi specijaliteti sa pažljivo kreiranog menija nacionalne, mediteranske i internacionalne kuhinje, spremaju se isključivo od dnevno svežih namirnica.

 

Restoran Stara Sent Andrea je po meri poslovnih ljudi i po ukusu zaljubljenih.

 

Restoran Stara Sent Andrea sa svojim spojem prepoznatljive zemunske elegancije i tople atmosfere, uz vrhunski meni i znalački odbranu kartu vina sa svih meridijana, idealno je mesto za istinske hedoniste, bilo da su u potrazi za reprezentativnim mestom za poslovne sastanke, romantičnim utočištem ili mestom za dragocena porodična okupljanja. Blizina reke, jedinstvena bašta i zvuci straogradske muzike svakog petka i subote privlače romantične parove i zaljubljenike u hedonistički gastro koncept “začinjen” finom, nenametljivom svirkom. Kada se tome doda kultna pozicija i mitsko nasleđe restoran Stara Sent Andrea zaista je jedinstven prostor, prostor susreta prošlosti i sadašnjosti koji svaku misao o vremenu koje dolazi pretvara u osmeh i boji optimizmom.


 Adresa: Kej Oslobođenja 35, Novi Beograd

Informacije i rezervacije: 062-262-212

Galerija slika

Informacije i rezervacije: 062-262-212

Lokacija