RESTORAN HOLLYWOOD ZEMUN

RESTORAN HOLLYWOOD ZEMUN
Moderno uređeno zdanje restorana raspolaže kapacitetom od 100 do 300 ili od 300 do 500 mesta za sedenje. Po dogovoru sa Vama kompletan prostor restorana se aranžira i pretvara u ambijent koji odgovara Vašim potrebama.

Sama sala za svečanosti restorana Hollywood Zemun poseduje centralni klima uređaj i savremenu profesionalnu LED rasvetu, koja ima više od 1000 000 boja. U sali se nalazi video nadzor, kožne stolice sa svilenim presvlakama i okrugli stolovi za naše i Vaše goste. Poštujući dogovor sa Vama organizovaćemo kićene svečane sale uz rasvetu u boji koju odabrete. Takođe boja rasvete se može menjati za vreme proslave. 


Mogućnost angažovanja profesionalnog fotografa i muzike.Iz naše ponude posebno izdvajamo svetlosne efekte, koji će posebne trenutke poput izlaska svadbene torte učiniti veličanstvenim.Najveći deo hrane koju poslužujemo u našem restoranu proizvodimo sami, na osnovu čega možemo da Vam garantujemo za njen kvalitet. Hranu koja se ne potroši na kraju večeri pakujemo, kako bi je mogli poneti kući.

Informacije i rezervacije: 062-262-212

Galerija slika

Informacije i rezervacije: 062-262-212

Lokacija