Klub Sunset

Klub Sunset

 

Klub Sunset je jedan od najposećenijih multifunkcionalnih objekata na Adi Ciganliji, prelepe oaze na jezeru.

 
Klub Sunset postoji više od jedne decenije i za svo to vreme je iz godine u godinu neprestano napredovao.
 
Vlasnici kluba Sunset su difovci tako da bogat sportski sadržaj ne izostaje, a klub je neretko centar sportskih zbivanja. Klub Sunset je organizovao škole plivanja, rolera, ali i ronjenja. Klub Sunset je ujedno i bazna stanica ronilačkog kluba Svet Ronjenja.
 
Klub Sunset ima i dečje igralište tako da je preko dana pogodan za sve uzraste.
 
Klub Sunset nedugo posle otvaranja iz sezonskog prelazi u celogodišnji klub sa ambijentom tople zimske kuće i atraktivnim otvorenim ognjištem na sredini lokala koje je ujedno i sistem za grejanje i mesto gde se spremaju specijaliteti ispod sača. Što znači da se u sastavu kluba Sunset nalazi i restoran koji ima široku ponudu razovrsnih ukusnih jela, ali i poslastica. Pravi kuriozitet je da klub Sunset ima i dostavu hrane sa svog menija pod nazivom Sunset Halo Kašika.
 
Predivno uređena plaža kluba Sunset je idealno mesto sa kog se najbolje može posmatrati zalazak sunca - Sunset, po kome je čitavo mesto dobilo naziv.
 
Uveče se klub Sunset od mirnog mesta za uživanje i rekreaciju pretvara u pravi noćni klub, a muzika uživo pop i rok orjentacije je prisutna svako veče.
 
Svih ovih godina klub Sunset se trudio da omogući svojim gostima pre svega udoban i prijatan boravak, a nastojaće na tome i u budućnosti.
 

 Adresa: Ada Ciganlija, lokal br. 9, Čukarica, Beograd

Informacije i rezervacije: 062-262-212

Galerija slika

Informacije i rezervacije: 062-262-212

Lokacija