Klub Monsun

Klub Monsun

 

Klub Monsun preti da postane "must be" mesto u gradu, u kom će se skupljati najveći klaberi Beograda. Ovo mesto okuplja urbanu gradsku ekipu, ljude koji znaju šta znači dobar provod i kvalitetna muzika uz koju se đuska do jutra.

 

Ono što ćete moći da čujete u klubu Monsun je moćan zvuk, za koji će biti zaduženi, kako domaći, tako i inostrani poznati DJ - evi. Sve je to pojačano velikim izborom pića koje će služiti profesionalno i efikasno osoblje. Možete birati šta god poželite od žestine, točenog piva, do koktela koje će majstori za šankom iznositi brzinom svetlosti.

 

Najveća očekivana poseta kluba Monsun iznosiće 700 ljudi u trenutku, koliki je i kapacitet kluba, ali za euforiju koja ovde non stop raste, uvek ima mesta. Klub Monsun je jedno novo, opušteno, a opet urbano mesto koje će umnogome podsećati na klubove u inostranstvu. Ovde su dobrodošli svi ljubitelji koji vole funk, hip hop, rock, mashup, dub step, elektro i live nastupe bendova elektronskog zvuka. Svakog četvrtka, petka i subote od 22:30h do 05:00h iza ponoći, klub Monsun čeka na vas.

 

Neočekivano za ovo doba godine, ali i mogućnost disanja u klubu biće zagarantovana zahvaljujući perfektnoj klimatizaciji. Koje god mesto unutar Monsuna da izaberete za svoj provod svakako ćete biti u centru dešavanja. Klub raspolaže sa barskim stolovima, visokim sedenjem, separeima i VIP ložama.

 

Klub Monsun svojim ambijentom i uslugom nudi jedinstveni doživljaj pravog svetskog provoda, a njegovi gosti su svi oni koji žele da osveže svoja čula, pronađu inspiraciju i jednostavno dožive nešto malo drugačije od ostalih lokala u gradu. Očekuje nas jedna uzbudljiva i nezaboravna sezona, koja ce definitivno postaviti nove standarde na domaćoj klupskoj sceni.

 

Klub Monsun vas čeka!


 Adresa: Travnička 3, Savski venac, Beograd

Informacije i rezervacije: 062-262-212

Galerija slika

Informacije i rezervacije: 062-262-212

Lokacija