Klub Molokini

Klub Molokini

 

Klub Molokini. Noćni klub Molokini, jedan je od najlepših klubova u samom centru Beograda. Ideja ovog kluba i osoblja je da vam predstavi nešto što do sada niste videli i da zadovolji sva vaša čula jer ovde počinje erupcija zabave!

 

Zanimljiva je činjenica da je klub Molokini dobio ime po delimično potopljenom vulkanskom krateru blizu Mauija (Havaji), koji važi za veliku turističku atrakciju. U skladu s nazivom, prostor kluba potpuno je preuređen i njime dominiraju akvarijumi ukupne dužine 50 metara.

 

Već pri samom ulasku u klub Molokini, može se primetiti da je mnogo truda i sredstava uloženo u izradu svakog detalja. U vrlo smeloj transformaciji klupskog prostora, umesto klasičnih zidova okružuje vas 50-ak velikih akvarijuma sa raznobojnim ribicama, a umesto bele tavanice laguma, dominiraju tamnije boje plavetnila morskih dubina i opravdavaju ime kluba. Nesvakidašnje i veoma originalno.

Da je klub Molokini jedan od najboljih klubova u gradu, govori i spot koji je popularna pevačica Neda Ukraden snimila upravo u ovom fantastičnom klubu. A kako bi se pesma zvala ako ne ,,Najbolji klub u gradu”!

 

Klub Molokini raspolaže sa više separea, 20-ak pozicija za visoko sedenje, kao i brojnim stolovima u okviru podijuma za igru. Klub Molokini je opremljen najsavremenijom rasvetom i ozvučenjem.

 

U ponudi su razna pića stranih brendova. Od domaćih su zastupljene rakije od dunje, šljive i kajsije. U klubu su ponosni i na veliki izbor koktela, a gostima su dostupni i šejkeri.

 

U klubu Molokini gostuju zvezde narodnjačke scene koji su poznati po pravljenju vrhunske atmosfere. Pored klupske, domaće pop i rok muzike, gosti imaju priliku da slušaju i probrane hitove narodne muzike.

Atmosfera je uvek prijatna, a lica vedra i nasmejana. Ovde možete doživeti noćni provod na najlepši mogući način.


 Adresa: Pariska 1a, Stari grad, Beograd

Informacije i rezervacije: 062-262-212

Galerija slika

Informacije i rezervacije: 062-262-212

Lokacija