Klub Marshall

Klub Marshall

 

Klub Marshall u svom prijatnom i prijateljskom ambijentu može da ugosti 80 ljudi, koji će momente idealne zabave pronaći uz sjajnu house muziku. Dovoljno mesta za sve goste i sasvim koliko treba za đuskanje. Ono što je bitno napomenuti jeste da klub radi sredom, petkom i subotom, do čak 2 sata iza ponoći. Moći ćete da se provodite sa svojim prijateljima, ne misleći na vreme.

 

Naime, muzika je žanrovski pretežno usmerena na house melodije, ali se može čuti sve što zadovoljava visoki kvalitet i želje gostiju. Što se cena tiče, klub Marshall gaji tradiciju veoma korektnih cena, tako da se možete provoditi bez velike brige o vašem novčaniku.

 

Klub Marshall je koncipiran tako da gde god da se nalazite imate pregled na čitavo dešavanje, stoga ste uvek u centru pažnje. Klub Marshall uređen je tako da možete uživati u komfornom spoju udobnog modernog nameštaja i pažljivo kreiranog osvetljenja.Ono što je sigurno, ukoliko klub Marshall bude vaš izbor za noćni provod u Beogradu, nećete se pokajati.

 

Klub Marshall pruža maksimalno uživanje u najkvalitetnijoj muzici, u društvu opuštenih, veselih ljudi koji uživaju na najbolji mogući način. U klubu možete konzumirati najraznovrsnija pića, od odličnih koktela pa sve do najekskluzivnijih šampanjaca. Dok su profesionalnost i ljubaznost osoblja, uz sve pomenuto, svakako nešto što će provod u ovom klubu činiti nezaboravnim.

 

Klub Marshall sa posebnim zadovoljstvom očekuje sve nove i stare prijatelje kuće, koji će svojim prisustvom, duhom i šarmom upotpuniti atmosferu ovog mesta i učiniti da mnogima postane odabrano mesto za uživanje.

 

Ne propustite šansu da iskusite nešto novo, nešto nezaboravno, žurku u pravom smislu te reči!

 


 Adresa: Džona Kenedija 10j, Novi Beograd, Beograd

 

Informacije i rezervacije: 062-262-212

Galerija slika

Informacije i rezervacije: 062-262-212

Lokacija