Klub Lavirint

Klub Lavirint

 

Klub Lavirint ima bogat izbor pića, među kojima se izdvaja domaće neindustrijsko pivo iz valjevske pivare Medved, u koje će se svaki pivopija zaljubiti na prvi gutljaj,a koje se toči po totalno simboličnoj ceni! Osoblje je sastavljeno od ljudi koji će, osim besprekorne usluge, svojim pozitivnim vajbom učiniti da se osećate kao domaći.

 

Ovo je mesto koje okuplja urbanu ekipu koja zna šta znači dobar provod i kvalitetna muzika. Zbog toga je u klubu Lavirint program živih svirki baziran na rock, funk, house, disco i pop muzici smenjuje po danima, uz pratnju najboljih rok Dj-eva koji će vas držati na nogama do jutra! Bendovi koji ovde nastupaju dugogodišnji su profesionalci u svom poslu, i zadovoljavaju vrhunske standarde svetskih mesta za izlazak.

 

Osim live nastupa tu su i razne tematske žurke, seksi latino večeri, najekskluzivnije karaoke u gradu, takmičenja demo bendova, pivsko veče i gomila akcija i koncertnih iznenađenja! Klub je takođe dostupan za vase privatne, korporacijske i druge proslave, uz kompletno osoblje i tehniku na raspolaganju.

 

 Adresa: Cara Dušana 13, Beograd

Informacije i rezervacije: 062-262-212

Galerija slika

Informacije i rezervacije: 062-262-212

Lokacija