Klub Kabare 13

Klub Kabare 13

Klub Kabare 13 nalazi se na adresi Trg Branka Radičevića broj 4, Muhar, u Zemunu.

Interesantno je to da klub Kabare 13 drži bivši reprezentativac jugoslovenske hokejaške reperezentacije, Predrag Popović, koji je nosio dres upravo broj 13.

Klub Kabare 13 radi šest dana u nedelji kao kafić, odnosno od ponedeljka do subote od 12 h, pa sve do 22h, dok se četvrtkom, petkom, subotom i nedeljom pretvara u neizbežno mesto za vaš neponovljivi klupski provod. Četvrtkom kao klub radi od 22h pa sve do 1h iza ponoći, dok od petka do nedelje radi od 22h, pa do čak 4h iza ponoći. Očekuje vas veoma ljubazno osoblje, rapsoloženi gosti koji su uvek prijateljski nastrojeni i naravno usluga koja je apsolutno besprekorna. Klub Kabare 13 potpuno je prilagođen vašem maksimalnom uživanju. Ono što će vam se posebno dopasti kada je klub Kabare 13 u pitanju, pored svih ostalih pogodnosti koje pruža, jeste to što ima jedinstven koncept. Naime, u klubu Kadare 13 očekuje vas prava klupska atmosfera, protkana elegancijom i sofisticiranošću, dok su sa druge strane cene veoma prisupačne, odnosno kafanske. Enterijer kluba Kabare 13 je fenomenalno dizajniran, sve je kvalitetno napravljeno, a visoki plafoni daju objektu posebnu dozu luksuza.

Međutim, to nije sve! Klub Kabare 13 svojom kreativnošću iznenađuje iz dana u dan. Ono što je specifično u ovom klubu jeste da se utorkom od 20h ovde organizuje turnir u društvenoj igri “Ne ljuti se čoveče”. Da biste igrali potrebno je da platite 250 dinara, i igra se naravno sistemom eliminacije. Ko bude pobedio, odnosi sav novac.

Klub Kabare 13 organizuje sve vrste proslava uz dogovor i popuste.

Ono što takođe valja napomenuti jeste da je ovo jedini klub u gradu koji ima svoju garažu, pa ukoliko budete dolazili sopstvenim prevozom nećete morati da brinete o parking mestu, a devojke o pešačenju do kluba na visokim potpeticama.

Ne propustite uživanje u prelepom modernom enterijeru, sa najlepšim devojkama i muzikom na zaista svetskom nivou. Posetite klub Kabare 13 i proverite da li je možde upravo trinaestica vaš srećan broj.


Trg Branka Radičevića 4 (Muhar, Zemun)
Beograd Zemun

Informacije i rezervacije: 062-262-212

Galerija slika

Informacije i rezervacije: 062-262-212